A People információi szerint most tényleg házat vesz a nyolcasikrek anyja, Nadya Suleman. Az ikrek már egyre nagyobbak, egyre erősebbek, ha megoldódnak az elhelyezési problémák hazaviheti őket a 33 éves nő hat idősebb gyermeke mellé Whittier-be, sőt úgy néz ki ingyen ápolónőket is kap a sok csemetéhez. A Suleman család most a kaliforniai Narancs Vidéken nézett ki egy házat maguknak, ami kétszer akkora mint mostani otthonuk. Suleman anyja szerint a lánya nagyon izgatott az új ház miatt, elsősorban azért, mert az jóval nagyobb elődjénél. "A 240 négyzetméteres, négy hálószobás, három fürdős la Habra-i ház, nagy kerttel minden szempontból kielégítő lehet a gyerekek számára" - mondta Mike Patel, a Prudential realty nevű ingatlaniroda ügyvezetője. Az ingatlan ára 565 ezer dollár (közel 132 millió forint), a jelzálog miatt legkésőbb a hét végéig el kell adni. "Az eladók azelőtt nem ismerték a Suleman családot, és a valódi vevő amúgy a nő apja lenne" - árulta még el a férfi.

 A gyerekek számára való tekintettel Suleman apja kézségesen elfogadta az Angels in Waiting elnevezésű nonprofit szervezet felajánlását, ami éjjel-nappali nővéri segítséget biztosított a család számára. "Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy 14 nővér fogja segíteni Sulemanék mindennapjait, egyidőben négy vagy öt, ami körülbelül 135 ezer dollárba (33 millió forint) kerülne havonta, ám a szervezet kifizeti a család helyett ezt az összeget" - mondta Dr. Phil McGraw, aki a Sulemanék jogászával segít az ügy elintézésében.

Korábban Nadya Suleman az Insider című műsorban elmondta, hogy az igazi gondok majd akkor jönnek, mikor hazaköltöznek, hiszen a gyerekek egész biztosan féltékenyek lesznek az új jövevényekre. "Az egyik fiam egyáltalán nem akar azonosulni a történtekkel, láttam, ahogy könnyek gördülnek végig az arcán. Megöleltem, ő is átölelt és már rendben is volt minden."