Nem viheti haza nyolcasikreit Nadya Suleman

bry
2009.02.27. 13:24
A nyolcasikreket nem adja ki a kórház, míg nem változtat jelenlegi körülményein anyjuk. A Nadya Suleman otthonáról készült videón láthatunk felügyelet nélküli kétéveseket, több zsák ruhát egy kupacban, valamint egy egész szobányi játékot. Az asszony szerint a 14 gyerekkel jól el lesz egy négyszobás házban, ahol majd önkéntes segítők nevelik őket.

Nadya Suleman addig nem viheti haza nyolc gyermekét a kórházból, amíg nem változtat jelenlegi életkörülményein, írja a radaronline.com. Az internetes magazint éppen ezért beengedte átmeneti otthonába a 14 gyerekes családanya, és mutatta meg, milyen körülmények között is telnek mindennapjaik. A videón jól látszik, van ok az aggodalomra.

Suleman jelenleg hat gyerekével él anyja háromszobás lakásában, akiket – tekintettel a létszámra – csak segítséggel tud ellátni. A lakásban készült felvételen jól látszik, hogy a háromszobás lakásban már így is alig férnek el a rengeteg bezsákolt ruhától, valamint a földön felhalmozott játékoktól. A gyerekek mellett jobb esetben van felnőtt, de nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre csak a szerencsén múlt, hogy egyik gyerek sem lett háztartási baleset áldozata, hiszen Suleman nem aggódik a kertben szabadon tébláboló kétéves gyerek miatt.

A riport során Nadya Suleman anyja elmesélte, hogy csak segíteni jár át a saját lakásába, de sosem marad ott éjszakára, mivel a sok síró gyerektől nem tud aludni. A nyolcasikrek anyja, már keresi a megfelelő lakást számukra, véleménye szerint már egy négy hálószobás lakás elég is lenne, bár hozzá tette azt is, ha sok pénze lenne, akkor sem venne hatalmas házat. Egyelőre azonban az a legfontosabb szempont, hogy a leendő otthon biztonságos legyen gyerekei számára.

Suleman tisztában van vele, hogy az új otthon mellé segítséget is kell szereznie, hiszen egyedül nem fog boldogulni a gyerekek gondozásával. Jelenleg abban bízik, hogy az önkéntes segítők legalább egy évig eljárnak majd hozzá, hogy megkönnyítsék életét. Majd kifejtette, hogyha elmaradozik az ingyenes segítség, akkor a segélyből bébiszittert fog felfogadni a 14 gyerek mellé.

A cikkel kapcsolatos véleményét itt írhatja meg.