Az Epping Forest temetőben helyezték örök nyugalomra Jade Goodyt szombaton. A gyászoló tömeg azért a szertartásnak még tanúja lehetett, amit két nagy kivetítőn követhettek nyomon az Essex-i St. John The Baptist templom előtt. A temetésen részt vett Goody családja, köztük özvegye, Jack Tweed, aki ugyanazt az öltönyt viselte, amiben halála előtt nem sokkal elvette Goodyt. A BB-szereplő koporsóját az előre megrendelt Rolls Royce szállította, és kilenc autó kísérte London délkeleti részétől a temetőig. A 27 éves valóságshow-szereplő utolsó útjára több ezren gyűltek össze London utcáin, akik így annak is szemtanúi lehetettek, ahogyan Goody tiszteletére szabadon engedtek egy fehér galambot. A gyászmenet kétszer is megállt: egyszer a galamb elengedésekor, egyszer pedig Goody gyerekkori otthonánál. A templomba elsőként érkezett meg Jamelia, valamint Goody egykori BB lakótársa, Spencer Smith.

A Daily Mail úgy tudja, nagyjából 40 fotós, riporter és kameraman gyűlt össze az eseményre. A publikum egyik nézelődője úgy véli, rettentő szomorú, amikor valaki ilyen fiatalon hal meg. "Volt valami nagyon szerethető benne, úgy érezted, ismered őt. Belevaló lány volt, nem adta fel, bármilyen nehézséggel is kellett szembenéznie. A Shilpa Shetty dolog után világgá futhatott volna, de jól kezelte a helyzetet". A szertartás után Goodyt az Epping Forest temetőben helyezték örök nyugalomra, ahová menyasszonyi ruhájában, fiai fényképével temették el. Goody gyermekei nem vettek részt a ceremónián, ők jelenleg apjukkal, Jeff Brazierrel vannak Ausztráliában, hogy megóvják őket a médianyilvánosságtól.

Jade Goodyt 2008 nyarán diagnosztizálták méhnyakrákkal, majd idén év elején kiderült, a betegség áttételeket képzett több szervében is, és csak hetei lehetnek hátra. A valóságshow-celeb végül március 22-én hajnalban, álmában hunyt el.