Susan Boyle a brit tehetségkutató döntője után összeomlott, jelenleg is kórházban kezelik, az esetet a brit ORTT vizsgálja. A felépülésre azonban nem hagy sok időt a Britain's Got Talent menedzsmentje, az MSNBC értesülései szerint minél hamarabb össze akarnak ütni egy új albumot. Ráadásul Barack Obama is meghívta a Fehér Házba a Függetlenség Napja alkalmából rendezett ünnepségre, ahol a felkérés szerint el kellene énekelnie az amerikai himnuszt, írja a Popcrunch.

A verseny egyik bennfentese szerint a Boyle-hoz közelálló emberek teljesen letörtek a sürgetés miatt, szerintük gusztustalan, ahogy ki akarják használni a skót asszonyt. „Susan nem akar nemet mondani a lemezfelvételekre, de mi minden jár még ezzel? Koncertek, televíziós szereplések. Ez most nem a legjobb neki. Kell egy olyan mód, ahol énekelhet és anyagilag is jól jár, viszont ezért nem kell feláldoznia az egészségét" - nyilatkozta a bennfentes.

Mindenesetre Boyle bátyja egy cseppet sem aggodalmaskodik, sőt kitörő lelkesedéssel fogadta Barack Obama meghívását. John Boyle szerint ezzel tényleg megvalósulhatnak az álmai.