Palin hívei még így is követelik, hogy rúgják ki. Letterman a másik gyerekre gondolt.

David Letterman hétfőn bocsánatot kért szexuális töltetű viccéért, amiért Sarah Palin alaszkai kormányzó tizenéves lányát kvázi lekurvázta. Muszáj is volt neki, mivel egy Palin támogatóiból álló csoport most azt követeli, hogy a Late Night Show házigazdáját rúgják ki.
"Kicsit erős vicc volt” – idézi a Reuters a show-ban hétfőn elhangzottakat. – “Nem állt szándékomban megsérteni senkit, de mivel az én poénom volt, kötelességemnek érzem, hogy bocsánatot kérjek. Nem önök tehetnek róla, hogy félreértettek.”
A bocsánatkérés válaszként érkezett arra, hogy egy Palin támogatóiból álló csoport - akik FireDavidLetterman.com-nak nevezték magukat - kedd estére tiltakozást tervezett a műsor felvételére szolgáló Ed Sullivan színház előtt New Yorkban, a Times Square-en.
Palin és tiltakozás szervezői - köztük a republikánus Brian Kolb - kijelentették, hogy ez a nők megalázása, és Letterman ügyét ahhoz a Don Imus rádiós házigazdáéhoz hasonlítják, akit azért rúgtak ki a CBS rádiótól, mert egy fekete női kosárlabda csapat ellen támadó megjegyzést tett.
Múlt kedden Letterman azzal viccelődött, hogy Alex Rodriguez, a New York Yankees sztárja felcsinálta a korábbi alelnök jelölt lányát. Letterman állítása szerint összekeverte a két lányt és nem a tizennégy éves Willowra, hanem a tizennyolc éves leányanyára, Bristolra gondolt. Letterman hozzátette, hogy soha nem mondana szexuális töltetű poénokat egy tizennégy évesről.