Arnold Klein állítólag azt mondta barátainak, valójában ő Michael Jackson két idősebb gyermekének az apja, írja a Sunday Mirror. Az énekes bőrgyógyásza – aki korábban hevesen tagadta az apaság vádját - állítólag azt fontolgatja, hogy ringbe száll Prince Michael és Paris felügyeleti jogáért. Egy magát meg nem nevezni kívánó forrás szerint Klein bizonyítani tudja, hogy ő és Debbie Rowe a két gyermek vér szerinti anyja és apja.

A forrás szerint már csak azért is biztos, hogy ő az apa, mert a két gyerek ugyanolyan intelligens, mint az orvos. „Amikor Arnie egyetemre járt, a legjobb jegyeket szerezte meg anélkül, hogy tanult volna, fotografikus memóriája van és azonnal fel tudja idézni a látottakat" - mondta. A név nélküli forrás részletesen beszámolt arról is, hogy az orvosra a gyerekek közeli barátként tekintenek, és gyakran nyaraltak nála.

A US Magazin értesülései szerint ismét elhalasztották a gyermekelhelyezési pert. Először július hatodikán lett volna, akkor azonban Rowe ügyvédje kért halasztást, most pedig Michael Jackson anyja és Rowe is újabb halasztást kért, a meghallgatást augusztus 3-ára napolták el.