Ez olyan, mint a rock and roll, érezni kell: a klán szerint a vonások alapján egészen biztos, hogy Michael Jackson nemzette mindhárom gyermekét, és kész. Mindeközben előkerült Jackson volt bőrgyógyászának, dr. Arnold Kleinnek egykori szeretője, aki esküszik rá, exe annak idején igenis adott spermát az énekesnek, ugyanis Jacksont addig verte az apja, míg nemzőképtelen lett. Más verziók szerint meg az énekes rejtettheréjűségben szenvedett, ezért volt steril. Az egykori molesztált, Jordan Chandler, aki Jacko halálhíre után állítólag könnyek közt vallotta be, hogy annak idején igazából hazudott, viszont nem vallott be semmit: hülye lenne elveszteni a pénzét és a saját nyakába varrni egy rágalmazási pert.

Jackson volt bőrgyógyászának, dr. Arnold Kleinnek a volt meleg szeretője, Paul Gohranson valódi bennfentes forrásként állítja a Sunnak, hogy valójában a doki, Arnold Klein Jackson gyerekeinek az apja. Mit sem számít, hogy Klein korábban minden létező fórumon megcáfolta, hogy valaha is spermát adott volna Jacksonnak, és az sem jelent semmit, hogy a Jackson-család ragaszkodik hozzá, igenis az énekes a gyerekek biológiai apja. További összeesküvés-elmélet a témában, hogy Jackson világéletében rejtettheréjűségben szenvedett, az eddigi legelvetemültebb elképzelések pedig azt tárgyalják, sem Jackson második feleségének, Debbie Rowe-nak, sem az énekesnek nincs köze a gyerekekhez, mondván Rowe csak béranya volt, a testébe idegen spermiumok és petesejtek kerültek. Persze mindez csak az első két gyermek, Paris és Prince Michael esetében igaz, a legkisebb, Prince Michael II. esetében sose volt kérdéses a béranya. Az ő béranyjának kilétét meg legalább már az első perctől fogva nem lehet tudni.

Apja nemzőképtelenre verte Jacksont

A rejtettheréjűség elmélete már tartja magát pár hete, ebbe visz új színt egy eddig ismeretlen szereplő, Paul Gohranson masszőr nyilatkozata a The Sun hasábjain. Ő állítása szerint dr. Arnold Kleinnek, Jackson bőrgyógyászának egykori szeretője, és mint ilyen, birtokában van a biztos tudásnak, miszerint Jacksonnak tinédzserkora óta nem termelődik spermium a heréjében. Ezért a nem éppen mintaapaként elhíresült Joe Jacksont, az énekes édesapját okolhatjuk – mondja Gohranson -, aki két alkalommal úgy verte meg fiát, hogy annak ágyékát találta el. Gohranson természetesen az említett esetekről is részletekbe menő beszámolót tudott adni, akár ha maga is ott lett volna.

Ezek szerint tehát Joe Jackson elsőként gyerekkorában vágta ágyékon fiát, amikor lábánál fogva felemelte, és ütni kezdte, míg végül – enyhítésképp legyen mondva: akaratlanul – eltalálta a nemi szervét. „A következő ilyen alkalomra évekkel később került sor, akkor, amikor megjelent az első szólólemeze, ami nem ment valami jól. Elkezdtek vitázni, hogy Michael mind a hangját, mind a kinézetét elveszíti majd, és szégyent hoz a családra. Michael sírni kezdett, mire az apja így reagált. 'Egy kislány vagy, és ha kislány vagy, nincs szükséged a golyóidra' – majd ütni kezdte" – idézte fel Gohranson az egyre inkább balladai fordulatokat vevő történetet.

Jackson volt bőrgyógyászának meleg exe azt is teljes magabiztossággal állítja, hogy az orvos, dr. Arnold Klein azért járult hozzá, hogy spermiummal támogassa az énekest, tudatában volt ugyanis páciense eme hiányosságának: „Ez volt az ok, amiért Dr Klein úgy döntött, ad a spermájából Michaelnek, akinek sosem volt lehetősége a nemzésre."

A masszőr azt is állítja – persze a mindent cáfoló Kleinre hivatkozva –, hogy Jackson már 1989-1990-ben is próbálkozott gyerekvállalással, bár hogy kivel, azt azért már ő se tudja. Azt viszont igen, hogy miután nem járt sikerrel, az énekes ellátogatott egy urológushoz, aki felvilágosította, soha nem lehet gyereke. Gohranson mai 15 perc hírnevét az sem zavarhatja meg, hogy mindenki cáfol mindent: a 79 éves Joe Jackson azt, hogy valaha is keményebben tartotta volna kordában gyerekeit, mint más szülők, Klein pedig azt, hogy spermát adott Jacksonnak.

A rejtettheréjűség

Más elméletek szerint Jackson azért volt képtelen gyermeknemzésre, mert rejtettheréjűségben szenvedett.A rejtettheréjűség - azaz amikor a magzati korban a hasüregben kifejlődő heregolyók születés előtt nem szállnak le a herezacskóba - a születéskor egyszerűen diagnosztizálható, a rutinvizsgálatok részét képezi. Bevett orvosi gyakorlat szerint várnak ugyan a herék leszállására, de mindössze csak egyéves korig, majd hormonkezeléssel vagy műtéttel oldják meg a problémát. A hereleszállás elmaradását az elégtelen hormonhatással, illetve a hibás leszállási pályával magyarázzák. Az orvosi fórumok szerint a hereleszállás elmaradása nemzési problémákhoz vezet, halogatott kezelés esetén a rejtettheréjű fiúk egy része nemzőképtelenné válik, ugyanis a rendellenes helyeken – hasüreg, lágyéki terület – három fokkal magasabb a hőmérséklet, mint a herezacskóban, a magas hő pedig károsítja a spermiumokat.

Forrás: Vital.hu

Az ő szemét örökölték

Tito Jackson, Michael Jackson testvére szintén cáfolja, hogy apja verte volna kisöccsét, bár ettől a papának még nem lesz jobb híre: a báty szerint "dehogy verte, sose tudta elkapni". Az idősebb Jackson-fivér szerint az viszont egészen biztos, hogy az elhunyt énekes gyerekei csakis öccsétől származhatnak. „Mindannyian Michael gyerekei, ez nem kérdés. Prince épp úgy néz ki, mint a nagyapám, Prince Michael II. pedig egy az egyben Michael szemét örökölte" – szögezte le a Daily Mirrornak.

Amúgy pedig mit sem számít, hogy a gyerekek fehérek, hiszen másnál is előfordult már, hogy eltérő bőrszínű szülőknek eltérő bőrszínű utódai lettek. „Van egy unokatestvérem, aki egy fehér lányt vett el feleségül, három gyerekük van. Kettő közülük fehér, egy pedig fekete. Amikor elkezdtek iskolába járni, senki sem tudta megmondani róluk, hogy testvérek" – hozta a példát Tito Jackson Jackson három gyerekének fehér bőrére.

Dehogy vallott Jordan Chandler 

A Jackson-rajongók közt az énekes halála után pár nappal kezdett terjedni a hír, hogy a Jackson elleni első zaklatási per vádlója, az akkor 13 éves Jordan Chandler Jacko halálhírét hallva megtört, és könnyek közt vallotta be egy weboldalon: valójában végig hazudott, dehogy molesztálta őt szegény Michael, csak az apja kényszerítette, hogy ő ezt mondja, és persze a pénzért csinálták. A sztorit boldogan átvette egy rakás rajongói blog, követelve, hogy a sajtó igenis foglalkozzon vele, szolgáltassanak igazságot Jackónak.

A sajtó azonban nem törte össze magát a sztori ellenőrzésével, bizonyára úgy gondolta, ha ez így lenne, a Jackson-család már rég lobogtatná Chandler skalpját, ha pedig még tényleg így is történt volna annak idején, az azóta 29 éves Chandler fiúnak esze ágában sem lenne most hirtelen felindulásból beismerni. Hisz ezzel nemhogy elveszítené az akkor szerzett milliókat, amelyek révén most egy hatmilliós luxuskéróban él New Yorkban, és egyetlen dolga, hogy a befektetéseit menedzselgesse, de nyilvánvalóan kiadós pereknek nézne elébe.

Végül az Examiner.com vette a fáradságot, és bevallásuk szerint kábé tíz perc és két telefon útján arra jutottak, hogy a sírós „mindent megbántam" perszehogy ordas kamu. A könnyes Chandler-vallomást a beszédes nevű TrashSelector blog tette közzé, ahonnan boldogan vették át a rajongói blogok. A TrashSelector Chandler-vallomására eddig 789 komment érkezett - melyek természetesen gyilkossággal vádolják és halállal fenyegetik Chandlert -, a blog korábbi bejegyzéseire nulla vagy egy sem, pedig olyan témákat feszeget, vajon miért dug annyi ember kutyákat, vagy hogy miért nézte meg Barack Obama egy nő fenekét, ha egyszer házas.