Teljes titokban temették a június végén elhunyt Michael Jacksont - adta hírül brit bulvárlapok nyomán a Független Hírügynökség. A Daily Mirror információi szerint a Forest Lawn temetőben helyezték végső nyugalomra az énekest. A búcsúzáson csak a szűk család volt jelen, és biztonsági okok miatt senkinek sem árulták el, pontosan hova is helyezték Jacko koporsóját.

A Mirror szerint lehet, hogy nagyanyja, Martha mellé tették Jacko koporsóját. A Daily Star viszont úgy tudja, hogy egy rövid megemlékezést tartottak a családtagok az énekes elhantolása előtt. A lap információi szerint a koporsót Michael Jackson barátja, a Motown Records alapítójának mauzóleumában helyezték el még múlt csütörtökön, miután a halottkémtől a család visszakapta Jacko agyát. Az újság szerint mindössze húszan voltak ott a temetésen.

Abban mindkét újság egyetért, hogy a család félti a sztár nyughelyét a rajongóktól. A Mirror úgy tudja: ha megrohamoznák a temetőt a fanatikus Jackson-hívek, akkor azonnal máshova viszik a koporsót. A Star szerint ugyanakkor 24 órás biztonsági szolgálat működik a mauzóleumnál.

000T TRWas2445804