Jessica Biel lett idén az internet legveszélyesebbje: ha valaki a színésznő nevét írja be egy internetes keresőbe, akkor az ő esetében a legvalószínűbb, hogy olyan oldalakon találja magát, amelyek vírust vagy kémprogramot tartalmaznak - közölte a McAfee nevű internetbiztonsági cég felmérése alapján a Független Hírügynökség.

A 27 éves Biel 2003-ban robbant be a köztudatba a Texasi láncfűrészes gyilkos című horror újrafeldolgozásában, bár azóta is leginkább csak Justin Timberlake barátnőjeként ismerik Hollywoodban, Powder Blue című filmjében pedig tehetséges rúdtáncáért kapott elismeréseket. A tavalyi listát egyébként Brad Pitt vezette: a "Becstelen Brigantyk" sztárja, most a felsorolás 10. helyén áll.

Az internet szempontjából veszélyesnek számító sztárok listáján Beyonce a második, Jennifer Aniston a harmadik, Tom Brady amerikai focisztár a negyedik, Jessica Simpson énekesnő pedig az ötödik. Őket követi a brazil modell, Giselle Bundchen és a tinisztár Miley Cyrus. Barack Obama amerikai elnök és felesége, Michelle Obama nevére aránylag nagyobb biztonsággal be lehet írni az internetes keresőprogramokba: ők a 34. illetve a 39. helyet foglalják el a "veszélyes celeb"-listán. Azért elég valószínű, hogy jövőre már a hírekben túltengő Megan Fox is minimum az első ötben lesz.