Fellázadtak az angol könyvesboltok a nagy melléről ismert angol modell, Katie Price, aka Jordan ellen, aki az elmúlt öt évben már háromszor írta meg önéletrajzát, most karácsonyra pedig egy negyedikkel készül. A boltok azért nem örülnek ennek, mert aggódnak szegény vásárlók pénzéért: szerintük Price csak csúnyán meg akarja fejni őket – írja a Sun.

Tény, hogy Jordan életét a bulvárlapok, valamint saját valóságshowja az elmúlt években szinte percről percre dokumentálja, úgyhogy könyv formában is beadagolni nyilván csak a legelvakultabb rajongók voltak képesek, de Jordan az objektívekbe nyomott két melle segítségével eddig általában bármit képes volt nekik eladni.

A Sun cikke azt sem felejti el megemlíteni, hogy míg Price (negyedik) életrajza ellen tiltakoznak a könyvesboltok, addig válófélben (?) lévő férje, Peter Andre első önéletrajza ellen – ami a hírek szerint szintén karácsonyra esedékes megjelenésű, és amiben "botrányos válásukról rántja le a leplet" – senkinek semmi kifogása. Szóval valamelyik fél csak nyer az ügyön, ügyes kampány.