Katie Price ismét teljes mellbedobással reklámozta új könyvét, amit persze nem ő írt, de legalább az ő neve alatt fut. A Sapphire szerzője kivágott zafírkék mezben érkezett a dedikálásra. A tiarával ékített, hableánynak öltözött Jordant négy kigyúrt férfi vette körül, és szemmel láthatóan minden pózt bedobott, hogy előnyös szögből fotózhassák a dekoltázsát. A londoni dedikálás előtt még egy kicsit a tévében is promózta a könyvet, ami olyan jól sikerül, hogy férje talán bepereli, amiért megkérdőjelezte hűségét.

A 31 éves Katie Price korábbi könyv-, fehérnemű-, és parfümbemutatói után csalódottak lettünk volna, ha a londoni Selfridge áruházban tartott könyvbemutatón nem tolja az objektívekbe a természetestől igen távol álló melleit. A brit híresség különböző jelmezei után most épp a hableányos-tiarás változatot kapta magára, stílszerűen zafírkék színben, csak, hogy valamennyire harmóniában legyen a dedikálandó könyv címével, ami a Sapphire (Zafír) elnevezést kapta. Ezúttal azonban nem villantott.

Négy izomembert is vitt magával

A hableánynak öltözött Jordan négy, Kockakahas-kompatibilis pasit is beszerzett maga mellé, akik színben hozzá passzoló alsógatyában dobták be kockáikat a könyv népszerűsítése érdekében. A Daily Mail szerint az sem véletlen, hogy épp az az Anthony Lowther nevű férfimodell is elkísérte Price-t, akivel nemrég szétbulizta magát Ibizán. Jordan mindenesetre egyedülállóként jellemezte magát, amikor kapcsolati státuszáról kérdezték a GMTV reggeli műsorában.

A háromgyerekes édesanya persze a GMTV-be is előre megfontolt könyvpromotáló célokkal érkezett, ahol az új alkotáson túl férjével kapcsolatban is tett egy-két megjegyzést. A reggeli adásban azt is elmondta Ben Shephard műsorvezetőnek, bízik benne, hogy jövőbeni pasijai hűségesek lesznek hozzá. A mondattól Shephard egyből vérszemet kapott, és nem hagyta annyiban Price elhintett félmondatát, aki nem igazán akart reagálni a Peter Andre hűségét firtató kérdésekre.

Gyerekei hiányolják az apjukat

„Mindegy, jöhet a következő kérdés" – terelt Jordan, de végül kénytelen-kelletlen válaszolt. „Nem tudom, hogy Peter hűséges volt-e. Az volt? Sosem mondtam semmit. Tudod, amikor szakítasz valakivel, hallasz ezt-azt. Ki tudja, mi az igazság. De legjobb tudomásom szerint sosem lépett félre" – mondta a műsorban Price, aki annyira kiakasztotta nyilatkozatával Peter Andrét, hogy az akár jogi útra is terelné a rágalmazást.

Peter Andre és Katie Price válásáról egyébként ezúttal nincsenek új információk, nem úgy a gyerekekről, akik állítólag nap mint nap megkérdezik a 31 éves modellt, hol van az apjuk. Jordan ekkor az „apu dolgozni ment" – válasszal nyugtatja meg három gyerekét. A modell és férje közös valóságshow-jukban mondták ki szakításukat, ami egyre inkább igazinak tűnik, főleg, hogy Price minden csatornán egyedülállónak vallja magát.

Könyvajánló

Sapphire Jones azóta nem hisz a kapcsolatokban, amióta rajtakapta férjét egy másik nővel az ágyban. Sapphire ezért csak olyan férfiakkal jön össze, akik fiatalabbak nála, helyesek és jók az ágyban is. Persze, nem az a célja, hogy komoly kapcsolatra találjon, nem szeret bele pasijaiba. A főszereplő - a férfiak skalpolásán túl – minden energiáját fehérnemű cégébe és partik rendezésébe fekteti. Remekül alakul az élete, amíg össze nem jön egy sármos üzletemberrel, akibe beleszeret. Már ez is eléggé megkavarja az életét, amikor a dolgok még rosszabbra fordulnak az egyik parti alkalmával, amit Sapphire szappanopera-szereplőknek és bulvárlap-sztároknak szervez. A buliról mindenki csak negatív emlékeket őriz, Sapphire pedig a kellemetlen történések miatt a címlapokra kerül. Egy csapásra veszélybe kerül az üzlet, a magánélete darabokra hullik, és ráébred, ismét tud szeretni.