Megnyugodhatnak a mélyen hívő plasztikázottak, a bukott szépségkirálynő ugyanis megmondta a frankót: a biblia szerint nem bűn melleket nagyobbíttatni. A már-már magyar valóságunkba is könnyedén beilleszthető celeb folyamatosan saját bizonyítványát magyarázza, most éppen azt fejtette ki, hogy ő attól egyáltalán nem rossz keresztény, hogy megnagyobbíttatta kebleit, írja a US magazin a Christianity Today nevű lapra hivatkozva. "Ez mindenkinek a magánügye. Én sehol nem olvastam a bibliában, hogy nem szabad plasztikáztatni."

Az exszépségkirálynő persze ezt a lapot is telesírta, hogy mennyire megbánta szexvideóját, amivel csúnyán visszaélt a volt pasija. A megvilágosodott szépség új könyvében mellesleg tanácsokat is osztogat 16-17 éves lányoknak, mert olyan sokat tanult saját hibáiból. Elmondta továbbá, hogy mindenki követ el hibákat, és az vesse rá az első követ, ésatöbbi.

"Nekünk keresztényeknek össze kell tartanunk, észre kell vegyük, hogy az ellenség nagy és hatalmas és rengetegen akarják tönkretenni a jó embereket. ez egy őrült világ, nem tudok mit mondani. Remélem az anyák meghallanak, és utánanéznek gyermekeik mobiljának és Facebook oldalának." Brrr, Carrie Prejean for president?