Az RTL Klub trash-reality forgatókönyve szerint Benkő Dániel ma a szlovákiai versenyzőt, Kovács Andreát választotta feleségül. A faszharcos ara-kereső kalandja végére két nő küzdött meg az oltár előtt a megkérdőjelezhető megtiszteltetésért: a szexnagyiként emlegetett Edit állt az egyik oldalon, a másik oldalon pedig a fingpertus-dugós videóból elhíresült tolmács lány várta Benkő döntését.

Az egyszervolt lantos nem húzta sokáig a nézők és a jelenlévők idegeit, lévén minden bizonnyal már hosszú ideje tisztában volt azzal, ki lesz szíve választottja - rövid, de annál lényegre törőbb monológja végén Andrea nevét mondta ki. A háromszoros nagymamától ezek után szinte azonnal búcsút vett, most kivételesen se puszi, se pá nem volt a jelenetben, az asszonynak minden közjáték nélkül távoznia kellett.

Míg az oltár előtt ment a smár, meg a látszatesküvő, Edit a kamerák előtt számolt be arról, hogy átverve érzi magát, és úgy véli, Benkő végig hazudott neki. A dráma amúgy nem ér véget, hiszen a külföldi mintára alapozva mindenképpen számíthatunk egy úgynevezett reunionra, amit a finálé után egy-két hónappal forgat le a csatorna, és amiből kiderül, mi lett a nagy szerelemből, illetve Benkő habitusát figyelve mi nem.