091201buc acrossthehall 032

Eltemették csütörtökön a hollywoodi Forest Lawn temetőben a 32 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Brittany Murphy-t: a gyászszertartáson csak a szűk család és néhány barát vett részt, írj az MTI. Murphy múlt vasárnap halt meg, miután megállt a szíve. HalálA ának pontos okát még nem tudni, a toxikológiai vizsgálatok eredményére ugyanis néhány hetet még várni kell. A színésznő férje, Simon Monjack forgatókönyvíró cáfolta, hogy drog vagy gyógyszerek okozták volna felesége halálát. Azt viszont elmondta, Murphy már napok óta beteg volt.

A celebhírekben jól értesültnek számító TMZ.com szerint viszont több, receptre felírt gyógyszert - fájdalomcsillapítót, antidepresszánsokat és pánikbetegség elleni pirulákat - találtak Murphy otthonában. Az amerikai színésznőt egyébként ugyanabban a temetőben helyezték végső nyugalomra, mint a júniusban elhunyt Michael Jackson-t is.

Az ET Online magazin szerint a mostani, zártkörű temetés után még januárban vagy februárban tartanak majd egy nyilvános szertartást is, ahol a család után a barátok és a kollégák is leróhatják tiszteletüket Brittany Murphy előtt.