A Stones-gitáros frissen kirúgott pincérnő barátnője 100 ezer fontot (kb 30 és félmillió forintot) kereshetne, ha vállalja, hogy beköltözik a Big Brother celebkiadásába - írja a Sun.

A Channel 4 azt reméli, Jekatyerina Ivanova személye kellőképp megosztó és vitát gerjesztő lehet a közösségben. "Jekatyerina pontosan az a tűzrőlpattant karakter, amit kerestek. Ráadásul bejáratos volt a felső tízezer köreibe, tutira van pár izgalmas pletykája róla, milyen volt Anglia egyik legnagyobb rocksztárjával élni. Biztos, hogy Ronnie-ról is lesz pár zaftosabb híre. Nagyon be fog jönni a fiatalabb nézőknek, akik már most is stílusikonként tekintenek rá, és biztos, hogy jópár idősebb férfinézőnek is tetszik majd" - nyilatkozta egy szakmabeli.

A 62 éves Wood pár hete a nyílt utcán üvöltözött a 21 éves lánnyal, kicsit fojtogatta is, majd szakított is vele. Ivanova egyelőre nem tett feljelentést, így a rendőrség egy figyelmeztetéssel lezárta a vizsgálatot. A lánynak azóta már van hol laknia, rögtön egy modellsráchoz költözött, akivel persze csak barátok.

Ron Wood az ünnepeket egyedül töltötte, miután exnejének, Jo Woodnak, akit 23 évi házasság után Ivanova kedvéért hagyott el tavaly, esze ágában sincs visszafogadni. Karácsonyra se hívták meg a nagy családi vacsorára: "Ronnie méltatlan helyzetbe hozta magát és Jo-t, és ennek most meg kell fizetnie az árát. Csak magát hibáztathatja" - árulta el egy családtag.

A Channel 4 úgy tervezi, ez lesz az utolsó celeb-Big Brother, nyilván ezért is szeretett volna olyan nagyon bejutni Boy George is a csapatba, de neki nem jött össze, mivel a bíróság nem volt hajlandó feloldani a háziőrizetét azért, hogy egy rakás pénzt kereshessen. Fájó veszteség lehet ez neki, ha igaz, hogy ő állítólag ennek a dupláját, több mint 60 millió forintot kapott volna.