Egy ideje – ha minden igaz, akkor lassan fél éve – ismét együtt van Debreczeni Zita nyögdelőművészből lett modell és pasija, Kedves Ferenc, milliárdos üzletember. Debreczeni viszont okult abból, hogy korábban a kapcsolatain csámcsogott a média, így Kedvessel eltűntek a nyilvánosság elől, keveset lehet róluk hallani, és csak ritkán jelennek meg a nyilvánosság előtt.

Most viszont a Bors ismtét előszedte, ugyanis egy fórumon arról szólt a pletyka, hogy Debreczeni megcsalta pénzes barátját. Az informátor állítja, hogy a modell az egyik ismerősével feküdt le minden gondolkodás nélkül, a lap véleménye szerint pedig a hozzászólásokat olvasva a fórumozó igen közeli ismerőse lehet a szereplőknek, bár neveket nem említ. Debreczeni a Bors megkeresésére természetesen tagadta a vádakat, és állítása szerint nem csodálkozik azon, hogy megpróbálják tönkretenni a kapcsolatát.

„Közszereplő vagyok, az ilyen vádak elkerülhetetlenek. Ez a dolog azonban az én magánéletemet nem fogja zavarni. Próbáljuk egymás közt megbeszélni a dolgokat, és csak a másikkal foglalkozni” – nyilatkozta a napilapnak.