A nézőket úgy sokkolta Benkő Dániel hétfőn éjjel adásba került, 18-as karikával ellátott szexprodukciója, mintha ehhez hasonló először fordult volna elő a magyar reality-történelemben. Persze tény, hogy a faszharcos minden idők legsokkolóbb, egyben legröhejesebb ágytornáját adta elő, de elődjei sem panaszkodhatnak, ami a lúzerséget illeti. Emlékeznek még arra, hogy Debreczeni Zita is egy hasonló műsorban nyögdécseléssel kezdte? És, hogy Majkát szánalomból elégítette ki orálisan Maya Gold a VV-villában? Okinak pedig bérnőstényt szerzett a csatorna egy éjszakára. Videók.

Mivel olvasóink nem emeltek szót a tisztség ellen, és inkább a látvány miatt tiltakoztak, kijelenthetjük, hogy valóban Benkő Dániel szájából csattannak el a reality-történelem legsokkolóbb csókjai. Az egykori lantművész azóta azt is bebizonyította, hogy vele a szexuális együttlét sem egyszerű, bár feleségjelöltje a szellentéseivel tarkított éjszaka ellenére is úgy fogalmazott, hogy egy álom vált valóra.

A szerkesztők amúgy nem hülyék, tisztában vannak azzal, hogy meztelenkedéssel minden produkciót el lehet adni – még akkor is, ha Benkő csoffadt testéről van szó. Nem volt ez másként régebben sem, hiszen a valóságshow műsoroknak pont ez a lényege: a szereplőválogatáskor legelső szempont a jelentkező személyiségjegyeinek alapos feltérképezése, így viselkedése és reakciója előre kalkulálhatóvá válik, amint elzárják a külvilágtól. A műsor készítőinek pedig innentől kezdve semmi más dolguk, mint feladatokkal, élethelyzetek kialakításával megteremteni a szexhez kellő szituációt: Benkő hálószobájába szerelmes asszonyokat küldeni, Majka fölé pornósztárt ültetni, Okinak bérnőstényt rendelni, vagy faszt már hónapok óta nem látott lányokba töménytelen mennyiségű piát tölteni. Na de nézzük sorra.

Zoli (Bár)

2001-et írtunk, amikor a Viasat3 Magyarországon elsőként napi valóságshow-t indított A Bár címmel. A műsor lényege abban rejlett, hogy egy Andrássy úti bárba költöztettek be öt fiút és öt lányt, akiket egy-két kamera vett éjjel-nappal. A műfaj azonban még igencsak gyerekcipőben járt, és akkoriban a WC még nem tartozott a megfigyelendő helyiségek közé. Így esett, hogy amikor a Zoli nevű szereplő egy önként jelentkező, meglehetősen részeg lányt becipelt magával a bár mellékhelyiségébe egy röpke orális aktusra, képileg mindenki lemaradt róla. A Viasat3 viszont élt a mikroport adta lehetőségekkel, a szereplő pedig hiába könyörgött, hogy ne adják le a hangokat az esti összefoglalóban.

Debreczeni Zita és Laci (A kísértés)

Hasonlót alakított 2005-ben A kísértés című műsorban Debreczeni Zita, aki a zárt ajtók mögötti nyögdécselésétől vált országosan ismertté. Ugyan többen is tudni vélik, hogy az izomagyú szereplővel, Lacival folytatott szexjelenet megrendezett volt, és csak a reality nézetségének növelése érdekében lihegtek a mikroportba, az utóbbi variáció talán még cikibb Kedves Ferenc barátnőjére nézve.

BB Évi és Renato (Big Brother)

A magyar televíziózás első kamerával rögzített aktusa a 2002-es Big Brother műsorhoz, és két szereplője, Párkányi Éva és Renato Pavesi nevéhez fűződik. A szexualitását nyíltan vállaló kaposvári lánynak csak csettintenie kellett a talján csődörként is emlegetett pasinak, és az egyből tette a dolgát az ágyban, nem is egyszer. Az infrakamerás, éjfél előtt sugárzott adás jeleneteit az Országos Rádió és Televízió Testület végül pornográfnak minősítette, és két és fél év után harminc perc elsötétítéssel büntette a TV2-t.

Az alábbi, cenzútrázott anyag a 10! című műsorból való, de akik kíváncsiak a 7 és fél perces változatra, és betöltötték a 18-at, azok kattintsanak ide.

A Big Brother történelmében egyébként a második helyezett Bálintnak is nyerő ügye volt Angélával szemben, bár az ő dugásuk olyan jelentéktelen volt, hogy alig van olyan, aki emlékszik rá.

Maya Gold és Majka (Való Világ)

Ugyanebben az évben, a konkurens csatornán futó Való Világ első szériájának a lakóit egy közismert pornós, Maya Gold látogatta meg, aki masszázzsal kedveskedett a ház férfi lakóinak. Mindeközben félreérthetetlen célzást tett arra, hogy ezen kívül még mással is tud szolgálni, de az alkalmon egyedül a mostanság műsorvezetőként ámokfutó Majka kapott. Gold a paplan alatt elégítette ki orálisan az ózdi rappert, talán ez volt az a pillanat, amikor Debreczeni Zita, Kiss Ramóna és Fresh Andi is kedvet kapott ilyesmihez. A pornós később önéletrajzában külön bekezdést szentelt az esetnek: "Nagyokat sóhajtozott alattam, miközben szinte teljesen meztelenül lovagló ülésben nehezedtem rá. A vágya percről percre erősödött, én pedig egy pillanatra félretettem minden ellenszenvemet, és megszántam őt. Nem szépítem a dolgokat. A paplan alatt kielégítettem őt szájjal, miközben ő halkan nyögdécselt a kéjtől. Nem értem, hogy mire ilyen büszke és nagypofájú. Szinte hozzá sem értem, mire ő elélvezett. Nem irigylem a szeretőit" – írta lesajnálóan.

Oki és Irén (Való Világ)

Pár nappal később a valóságshow másik szereplője, Oki – aki az adások alatt akkorra már többször is hangoztatta kielégületlenségét – egy különleges lehetőséget kapott az RTL Klubtól. A nyilvánosságot kihasználva egy reklámfilmet készíthetett, melyben arra kérte az érte rajongó nőnemű nézőket, hogy töltsenek vele egy éjszakát a villában. A szex-hirdetésre jelentkezők közül Oki végül egy Irén nevezetű bérnőstényt talált méltónak arra, hogy a kamerák előtt megdöngesse, mindeközben a csatorna próbálta elterelni a figyelmet arról, hogy bizony, itt egy szimpla szexuális szolgáltatásról van szó. Stohl például bimbózó szerelemnek nevezte az egyéjszakás kapcsolatot, aminek női főszereplőjéről nem sokkal később kiderült, hogy egy kispesti prostituált. Az ORTT mindkét esetben vérszemet kapott és kíméletlenül büntetett.

Szilvi és Frenki (Való Világ)

A Való Világ harmadik szériájában a rendezők nem bízták a véletlenre a dolgot, és a szereplők közé betoltak egy expornóst. A várakozásokkal szemben mégsem Pandora volt az, aki végigkefélte az adásokat. Frenki és Szilvi együtt költöztek be a villába, és rövid idő elteltével nem is tudták türtőztetni magukat, a kamera pedig a legkevésbé sem zavartatta őket. A pár a se veled, se nélküled viszony miatt a valóságshow-tól remélt megoldást, de ha épp nem dugtak, akkor a veszekedésüktől volt hangos a ház. Ha elmúlt 18 éves, klikkeljen az alábbi képre a videóért!

Katka és Frenki (Való Világ)

Egy viharos veszekedés és Szilvi kiszavazása után Frenki élvezetes elégtételt vett csaján, és elkapott egy másik villalakót, Katkát. Nem is egyszer és nem is egy helyiségben, mondhatni, a párocska végigdugta az egész villát. Az ex-barátnő első felindultságában először beígért riválisának egy alapos verést, később viszont megbékélt. „Nem mocskolom be a kezem ezzel a nővel. Ha Frenkinek ez a szutyok kell, hát legyenek boldogok!” – nyilatkozta a csatornának. Frenkinek viszont kint már nem kellett Katka, sőt,  inkább felszedte Majka volt csaját, Fresh Andit, akinek ez alkalommal is sikerült még kipróbálás előtt alaposan tanulmányozni, mit tud a kiszemeltje az ágyban. Meg a teraszon, meg a WC-ben, meg már nem emlékszünk hol. Újabb videó.

Marcsi és Milo (Való Világ)

Ugyanebben a szériában a győztesként kikerülő Gyukin Milovan, alias Milo sem bírt magával, bár ami közte és a másik játékos, Marcsi között történt, azt nem lehet kalandnak nevezni. A villa falain belül összejött pár a házon kívül is jó ideig együtt volt, de ők sem győzték kivárni a kiszavazást. Az első csók és az első kézimunka is a kamerák előtt zajlott le, később a lány bevallotta, hogy ennél sokkal többről maradtak le a nézők.