Angelo Bertolotti, a decemberben gyógyszer-túladagolásban elhunyt színésznő édesapját nem engedték lánya sírjához: a biztonsági személyzet kivezette őt a temetőből, amikor útbaigazítást kért tőlük - írja a TMZ.

Bertolotti azt állítja, hétfőn délután szerette volna meglátogatni a sírt a hollywoodi Forest Lawn temetőben, de amikor a biztonsági őrségtől szerette volna megtudni, merre keresse, azok a központi irodába kísérték, ott pedig annak ellenére sem adtak neki információkat, hogy megpróbálta igazolni az elhunythoz fűződő rokoni kapcsolatát. A TMZ megkérdezte a temető biztonsági személyzetét is, akik azt állítják, Mr. Bertolotti ügyét épp vizsgálják, de alapjában mindenkinek engedélyezik a látogatást, aki igazolni tudja a rokonságot.

A színésznő két éves volt, amikor szülei elváltak, apja később maffiakapcsolatai és zűrös ügyei miatt börtönben is ült. A családdal valószínűleg nem tartotta a kapcsolatot, a TMZ legalábbis úgy értesült, hogy Murphy halotti bizonyítványán egyenesen üresen áll az "apja neve" rubrika. Erről Bertolotti is értesült, a portál szerint most a Los Angeles-i Halottkémi Hivatal irodáját akarja betámadni, hogy elérje, hogy beírják a nevét.