Peter Falk és neje, Shera Falk beperelt egy építési vállalkozást arra hivatkozva, hogy nem fejezték be a kaliforniai otthonukon végzett felújítási munkálatokat - írja a TMZ.

A pár malibui tengerparti házát újíttatta fel a Handy Andy Szolgáltatások nevű céggel, akik szerintük nem végezték el a megbeszélt földmunkálatokat, nem a megfelelő festéket használták, nem szerelték vissza a tűzoltórendszer permetezőfejeit, és nem vízhatlanították a házat. Falkék "közelebbről nem részletezett károk" miatt perelnek, a Handy Andyék ügyvédje viszont azzal riposztol, hogy jó, de ők meg még az elvégzett munkáért sem kapták a pénzüket: "Mrs. Falk 120 ezer dollárunkkal tartozik, és ő rúgott ki bennünket, amikor nem voltunk hajlandóak zuhogó esőben kültéri elektromos szerelési munkákat végezni".

Magának Falknak az egészhez sok köze nem lehet, a 82 éves színész előrehaladott Alzheimer-kórban szenved, már arra sem emlékszik, hogy valaha ő volt Columbo. Komoly családi összecsapások után 2009-ben végül jelenlegi neje nyerte el a gyámságot felette a színész előző házasságából született lányával szemben.