A golfbajnok szeretőinek száma úgy valahol 18 körül járhat, hostesstől a pincérnőkön át a pornószínésznőkig, de a National Enquirer most előszedett egy újabbat: a legkézenfekvőbbet, a szomszéd lányt. Raychel Coudriet 22 éves egyetemista, 14 éves kora óta ismeri a sportolót, aki állítólag csak pár hónappal az érettségije előtt kezdett viszonyt vele. Coudriet a lapnak elmondta, egy ízben a sportoló egyik gyerekének kiságya melletti kanapén szexeltek, amitől neki erős lelkiismeret-furdalása támadt, de aztán túltette magát rajta, mert hát "el volt varázsolva". A lány jelenleg az alabamai egyetem hallgatója, és bár csak szex volt köztük, a lap szerint nagyon megdöbbent, amikor kirobbant a Woods-szexbotrány, és kiderült, nem ő volt az egyetlen szerető: "tök hülyének éreztem magam".

A szex egyébként "gépies és érzelemmentes" volt Woodsszal, aki persze nála se használt óvszert, mégis beadta párszor a derekát, amikor a golfbajnok sms-ekben fejezte ki ékesen érzelmeit: "Találkozzunk megint. Mit csinálsz most? Magadhoz nyúlsz? Meg akarlak dugni".

A National Enquirer volt az a lap, akik novemberben az első szerető, Rahel Uchitel sztorijával is előállt. Ő azóta se nyilatkozott senkinek a golfbajnokhoz fűződő kapcsolatáról, de ebben állítólag segített neki 10 millió dollár is.