Tiger Woodsot a hétvégén alaposan megverte a felesége, mert a férje állítólag szeretőt tartott, amit persze a golfozó, és az állítólagos szerető Rachel Uchitel is bőszen tagadnak. Uchitel talán az egész sztori legmisztikusabb alakja, szinte semmit sem tudni róla, csak azt, hogy általában egy-egy ismert férfi oldalán tűnik fel hosszabb-rövidebb időre.

Tiger Woodson kívül eddig legalább három ismert férfival szűrte össze a levet Rachel Uchitel, a nő, aki miatt a híres golfozótállítólag  alaposan elverte a felesége a hétvégén. A verést egy National Enquirer-cikknek köszönheti a golfozó, amiben leírták, hogy megcsalja a feleségét egy New York-i hostessel. Persze az érintett felek tagadnak, Uchitel azt mondja, a lap lefizette a forrását, de az biztos, hogy ha nem is történt esetleg semmi sem Woods és Uchitel között, a lap akkor is ügyesen választotta ki az állítólagos szeretőt.

Rachel Uchitelről szinte semmit sem tudni, a legtöbb helyen azt írják, hogy hostess, amit a nő elég szegényes profilja is megerősít az IMDb-n. Az egyetlen jelölt munka a New Rose Hotel című film még 1998-ból, ahol Uchitel a stáb cateringjéért felelt, de ezen felül semmi. Annak ellenére, hogy szakmai karrierjéről nagyon keveset tudni, a magánélete rendszeresen eljut a világsajtóba, annak köszönhetően, hogy ismert emberek magánéleteivel szövi azt össze.

Mielőtt összehozták volna a híres golfozóval, Uchitel állítólag a Bones című sorozatból ismert David Boreanazzal kavart. "David bement hozzá, és azonnal dugni kezdtek. Mindig azt mondta Rachelnek: "Amikor veled kefélek, mindig olyan, mintha az első lenne" - nyilatkozta a kapcsolatról egy bennfentes a Star magazinnak.

Ez néhány héttel a Woods-féle balhé előtt történt, de Uchitelnek egész évben volt dolga. Az év elején készültek azok a képek, amelyeken a hostess Stephen Dorff színésszel szórakozik Saint Barthélemy tengerpartján. Azt nem tudni, hogy mennyire mélyült el a viszony a különféle akciófilmekből ismert színész és a hostess között, de az biztos, hogy kedélyesen spangliztak együtt a tengerparton.

Ön szerint félrekúrt Tiger Woods?

Ugyanezen az úton Uchitel Ryan Seacresttel, az American Idol egyik műsorvezetőjével is sikeresen fűzte szorosra a szálakat. "Ryan elég komor volt a vacsora elején, de aztán megjött hozzá ez a gyönyörű bombázó. Ryan barátai hívták meg, és egyből bedobta magát, felvidította és szórakoztatta Ryant. Néhány üveg rosé után az asztalnál, őrülten viselkedtek. Aztán átmentek Nikki Beachre, ahol folytatták a piálást, mielőtt együtt bevágták volna magukat a kocsiba" - nyilatkozta akkor egy ismerős az X17 Online-nak.

De úgy látszik Rachel Uchitel nehezen kötelezi el magát. "Később esett csak le, hogy ez volt az a lány, aki Stephen Dorffal lógott egy nappal korábban a Petite Saline strandon. Úgy nézett ki, hogy ők és Rachel barátai napozás közben egy kis fűvel dobták fel a napozást" - mesélte az X17 Online forrása.