Az angolszász bulvársajtó Molnár Anikója, Katie Price jelenleg azzal tartja magát a köztudatban, hogy közel egy hónapja nem hajlandó elárulni, vár-e gyereket új férjétől, Alex Reidtől, vagy sem. A sajtó ezért lelkesen találgat, két hete úgy gondolták, azért nem indul a London Marathonon, mert gyereket vár, most pedig épp ott tartanak, hogy azért nem botoxoztat, mert gyereket vár.

A bevallottan botoxfüggő glamour-modell pénteken beugrott egy surrey-i szépségklinikára, hogy kicsit tuningolják fel közelgő 32. születésnapja alkalmából, de végül kedvenc injekciói nélkül távozott. Állítólag azért, mert figyelmeztették, nem ajánlott idegmérget nyomatni, ha valaki esetleg gyereket vár. "Katie megrettent, nem akart kockáztatni. Ő kérdezte meg, lehet-e terhes nőknek is botoxoztatni, és amikor a doki azt válaszolta, nem ajánlott, ő úgy döntött, hogy akkor semmiképp nem csináltatja meg" - informálta a Sunt egy bennfentesnek mondott forrás.

Price állítólag karácsonykor hagyta abba a fogamzásgátlót, és nagyon buzgón rajta van a gyerekprojekten, az informátor szerint annyira, hogy bár "fél, hogy a születésnapi partiján ráncosan kell megjelennie, de a lelke mélyén annyira szeretne gyereket, hogy még a hiúságát is félretette". A mellméretével ismertté vált Price-nak már van egy fogyatékosan született fia Dwight Yorke angol futballistától, és két egészséges gyereke exférjétől, Peter Andre-től, az angol bulvárfogyasztók szavazták már meg az Év Anyukájának és az Év Legrosszabb Anyukájának egyaránt.