Mégsem válik Larrry King. A CNN 76 éves műsorvezetője és felesége, Shawn Southwick már korábban bejelentették, hogy kibékültek, szerdán azonban hivatalossá tették ezt, és kérvényt nyújtottak be a Los Angeles-i bírósághoz a válási ügy törlésére.

„Sok minden történt velünk mostanában" - áll a televíziós közleményében, mely szerint a pár "boldog, hogy a gyerekekkel együtt egy családot alkothat". "A házasságunk ismét egyben van, és nagyon közel állok a gyerekeinkhez" - közölte King, utalva a 11 éves Chance-re és a 9 éves Cannonra.

king450

Larry King és ötvenéves felesége csaknem három hónappal ezelőtt jelentette be, hogy kibékíthetetlen ellentétek miatt elválnak. A tévés ügyvédje, Dennis Wasser akkor úgy nyilatkozott, hogy 50 százalék esély van arra, hogy a pár 13 évnyi házasság után nem fog elválni.

A pár április elején jelentette be a válást, ezután megjelentek a pletykák, melyek szerint Larry King sógornőjével csalta nejét, míg az asszony az edzőnél talált vigaszt. Június elején azonban Larry King neje túladagolta magát vényköteles gyógyszerekkel. Valószínűleg ez állhat annak a hátterében, hogy King lemondta saját showműsorát, és a békülést tervezgeti. (FH)