Zimány a Fókuszban ünnepélyesen eladakozta a folyósított álláskeresési járadék összegét. Saját bevallása szerint ha nem alakul ki körülötte botrány, akkor is az általa kiválasztott alapítványnál landolt volna az állam pénze: „Elgondolkodtam azon, hogy mivel erre a pénzre vannak sokkal jobban rászoruló emberek ma Magyarországon, ezért kiválasztottam már akkor egy olyan alapítványt, akinek én már többször segítettem”– mondta Zimány.

A riportban emelett arra is lehetősége volt, hogy szóljon pár szót saját védelmében: Zimány úgy gondolja, törvényesen járt el, és jogosan is, hisz az említett két hónapban nem volt bevétele és valóban szüksége volt pénzre: „Nyugodtan megnézhetik a bankszámlámat, nem voltak több százezres bevételeim, sőt, azokat a pénzeket éltem fel, amiket félretettem akkor, amikor jobban ment. Én úgy gondolom, mindenki kerülhet ilyen helyzetbe, ez most arra volt jó, hogy a 2 hónapnyi átmeneti időszakban, amíg tanulnom is kellett és munkát sem tudtam vállalni, addig nem veszítettem el ezeket a járulékokat, amiket már addig is fizettem” – hangzott el a glammodell szájából.

Zimány Kalóra is kitért: a milliomos pókerkirállyal ugyan fél éve együtt élnek, de nincsenek közös kasszán. Azt is megtudtuk, honnan vannak márkás göncei: „Én egy élő reklámfelület vagyok, nyilván ezzel ezeket a dolgokat is vállalnom kell, ha megtalálnak ilyenekkel” – mondta a modell, aki állítólag nem költ sokat, mert ingyen kapja ruháit. Hogy kocsit is ingyen kap-e, nem mesélte el, ahogy arra sem tért ki, miért van a drága kisautón küföldi rendszám.