Sandra Bullock exférje javára döntött a bíróság korábbi házasságából származó kislánya, Sunny elhelyezésének ügyében. A hatéves kislány édesanyja Janine Lindemulder, korábban heroinfüggő, de jelenleg állítólag nem drogozó pornószínésznő: bár a bíróság értékelte, hogy most már tiszta, de úgy vélték, Lindemulder még "túlságosan törékeny" hozzá, hogy gondját tudja viselni a kislánynak - írja a Daily Mail.

Jamesnek egyúttal arra is engedélyt adtak, hogy a kislánnyal Sandra Bullock után költözzön Austinba: ez a válásuk ellenére közös döntés Bullock és James részéről, mivel a színésznő az elmúlt években nagyon közel került James gyerekeihez, és kölcsönösen szeretnék, ha továbbra is aktív résztvevője lehetne az életüknek. Lindemulder könnyekben tört ki az ítélet hallatán, és azonnal kijelentette, ő is Austinba költözik majd kislánya után. Mint a bíróság előtt várakozó újságíróknak leszögezte, bár Bullock korábban keményen kiállt ellene férje oldalán, ő nem haragszik rá: "Nem gondolom, hogy Sandra el akarná venni tőlem Sunnyt, csak azt szeretném, ha kicsit többet kommunikálnánk, mint anya az anyával".

Bullock és a kislány szoros kötődését hozta fel indoként a bíróság is, amikor James javára döntött, valamint azt, hogy a kislány másik két féltestvére, a 15 éves Chandler, és a 12 éves Jesse Jr. is apjukkal élnek. A színésznő márciusban, négyévi házasság után költözött el a közös családi otthonból, amikor kiderült, férje zsinórban csalta. Azóta saját gyermeke is lett: áprilisban jelentette be, hogy örökbefogadott egy Louis Bardo nevű New Orleans-i csecsemőt.