Jesse James a Tiger Woods-i hagyományokat követi: miután évekig folyamatosan csalta nejét, a zsinórban felbukkanó szeretőkről szóló hírek elől a rehabra bujdosott. Nem mintha annyira furdalná a lelkiismeret, az őt lemeszelő zsaruknál például házassági válságával dumálta ki magát. Közben felbukkanásra készül egy ötödik szerető is, de James rajongóit nyilván ez se fogja eltántorítani a motoros szimpátiatüntetéstől, amire készülnek.

Sandra Bullock hűtlen férje számára nem értek véget a mozgalmas hetek: miután három szeretője már elmesélte, hány évig és hogyan csalta velük a nejét, egy negyedik épp ügyvédekkel tárgyal arról, hogyan hozhatná ki a legtöbbet az ügyből, most itt egy ötödik is, aki szintén befektetőt keres a sztorijához.

A RadarOnline szerint a nőt jópáran lepattintották már, mert történetét „túl durvának tartják”, és nem is okvetlenül a szexuális részletek, hanem a kapcsolódó neonáci áthallások miatt. Ettől ő persze még nem adja fel, „az elmúlt napokban ügyvédekkel és PR-cégekkel tárgyalt, talán már a héten előáll” – állítja a Radar forrása. A neonáci vonulat egyébként nem volna újdonság ebben a szép történetben, az elsőként felbukkant szerető, Michelle McGee pedig boldogan pózolt náci karszalagban, és hirdette a White Power hatalmát (bár saját bevallása szerint WP tetkója jelentése csak Wet Pussy, azaz a nedves puncit dicsőíti). De már James motorszerelő műhelye, a West Coast Choppers logója is a német vaskeresztet idézi, ő meg egy, a US Magazine birtokába került 2004-es fotó tanúsága szerint jó bulinak találja náci tányérsapkában gyakorolni a karlendítést.

Mindez azonban valószínűleg nem csökkenti James támogatóinak lelkesedését: a Sun szerint motorépítő műhelyének lelkes ügyfelei és tévésorozatának rajongói motoros szimpátiafelvonulást szerveznek a hűtlen férj mellett. A banzáj még némi extra bevételt is hoz majd James Long Beach-i éttermének, a Cisco Burgersnek, a felvonulók ugyanis itt gyülekeznek majd reggelire, mielőtt nekiindulnak.

James maga sajna nem fogja tudni személyesen is üdvözölni a motor- és házasságtörésrajongókat, mivel a TMZ értesülései szerint rendkívüli gyorsasággal bevonult egy tucsoni rehabra. A híroldal szerint James a Sierra Tucson nevű klinikán bujdokol, és hivatalosan egyelőre nem tudni, pontosan miről próbálják lehozni, mivel az intézmény drog-, alkohol- és szexfüggőség kezelésével egyaránt foglalkozik. A szexfüggőség volt az a kifogás, amire a hasonló forgatókönyvet követő Tiger Woods is hivatkozott, és ő is rehabon próbált megszabadulni a késztetéstől.

Ön szerint mit kúráltat Jesse James?

Jamest egyébként péntek reggel, útban a klinikára megállította egy autópályarendőr a 10-es főúton, Blythe közelében, mivel hiányzott az első rendszáma, és mert a sötétített első szélvédő Kaliforniában illegális. Bullock férje ezután közel negyedórán át ecsetelte a járőrnek, hogy ő most épp egy arizonai rehabra rohan, hogy megmentse a házasságát, az pedig értékelhette a válsághelyzetet, mivel James bírság helyett megúszta egy szimpla figyelmeztetéssel.

A híroldal a tucsoni klinikát is megkereste, érdeklődésükre elismerték, hogy igen, James valóban náluk tartózkodik, már meg is volt az első terápiás foglalkozása. Bullock férjének sajtósa szintén megerősítette a TMZ értesüléseit, de további részleteket ő sem árult el.

Jesse Jamesről eddig négy nő állította, hogy neje, Sandra Bullock mellett velük is rendszeresen szexelt. Először Michelle McGee állt elő 11 hónapos viszonyuk történtetével az In Touch március 17-i számában, majd egy Melissa Smith nevű szőke – szintén tetovált – sztriptíztáncosnő vallott be két évet. Ezután bukkant fel Brigitte Daguerre Los Angeles-i stylist és ruhatervező a maga egy évével, és talonban van egy egyelőre meg nem nevezett „gyönyörű modell és üzletasszony”, aki a Tiger Woods első szeretőjét, Rachel Uchitelt is képviselő sztárügyvéden, Gloria Allreden keresztül állítja, három évig volt James szeretője, és viszonyuk csak a napokban ért véget, miután McGee borított.

McGee egyébként azt állítja, nem is a vacak 30 ezer dollárért beszélt, igazából attól szállt el az agya, hogy meglátta az ő Vanilla Gorilláját neje kíséretében az Oscar-díjátadón, pedig ő addig becsszóra úgy tudta, hogy a férfi már nem él együtt a színésznővel. McGee valószínűleg egy kő alatt élhetett, Bullock ugyanis az elmúlt fél évét azzal töltötte, hogy minden díjátadón komplett szerelmi vallomás kíséretében mondott köszönetet férjének támogatásáért, ahogy az Oscar-díjátadón is tette.

A színésznő azóta már elköltözött a családi otthonból – a hírek szerint két nappal azelőtt, hogy McGee kipakolt az In Toucban –, és hiába menti James jelenleg rehabon a házasságát, keddi információk szerint neje csendben visszatért hollywoodi lakásába, ahol házasságuk előtt lakott, és épp a válás előkészületeit szervezi. Igaz, korábban is voltak már ilyen hírek, melyeket aztán Bullock szóvivője cáfolt, de az még négy szeretővel ezelőtt történt. Most viszont „kész, vége. Azután, amik történtek, lehetetlen, hogy újra tudják kezdeni, még ha biztos vagyok is benne, hogy [Bullock] még mindig szereti azt a férfit, akinek Jesse-t hitte” – idézi a PopEater.com egy bennfentes véleményét.