A színésznőt ugyan lecsukták, de ezzel többet keres, mint az elmúlt évben, írja a Fox News. Lindsay Lohan a börtönbe vonulása előtt egy nappal exkluzív interjút adott, és már a szabadulása utáni pillanatokra is leszerződött. Természetesen beszámol majd a börtönben töltött néhány napjáról, sőt az egész életéről hajlandó lesz beszélni. Az exkluzivitást tovább fokozta a színésznő azzal, hogy édesanyját is bevonja az interjúáradatba, hogy együtt sírhassanak szomorú sorsukon.

Lohan sanyarú sorsán természetesen a névtelen ismerősei is megpróbálnak nyerni valamit. Többen beszélnek Lohan jelenlegi állapotáról. A színésznő „minden nap sír a börtönben”, és biztosan „erősebb lesz, miután véget ér a büntetése”.

A sírós interjúkat egyébként hamarabb megtekinthetjük a vártnál. Lindsay Lohan valószínűleg a 90 nap helyett eredetileg 14 napot töltött volna a rácsok mögött, ám most úgy tűnik, még ennél is kevesebb ideig marad elzárva, 9 napig. A WWTDD szerint végül rá is érvényes lesz az 5 százalékos elmélet, mely szerint az eredetileg kiszabott idő helyett csupán annak körülbelül 5 százalékát ülik le a hírességek.

TRWas3281182