A szépszavú színész sorozatos kirohanásainak legújabb darabjában exnője és legkisebb gyermekének anyja, Oxana Grigorjeva volt férjét is kikezdi. A korábbiakhoz hasonlóan szintén a RadarOnline által nyilvánosságra hozott szalagon Gibson azért kap féltékenységi rohamot, amiért a nőt meglátogatta exférje - és 12 éves fiának apja -, Timothy Dalton. "Megkaptad a legutóbbi üzenetem? Amiben arról beszéltem, hogy milyen rossz apa vagyok, Tim meg micsoda szuperapu?" - kezdi Gibson a telefonbeszélgetést, mire Grigorjeva csak annyit válaszol, hogy nem. "Nem hallgattad meg? Hát akkor menj és basszál vele [Daltonnal], te csalfa pina, mert nem érdekel!!! A játéknak vége! Oké, vége a játszmának! Kezdd az újat azzal, hogy lefekszel valaki mással, a fiad meg nézi!!!" - hergeli magát ismét a gutaütésig a színész. Aztán azzal folytatja, mennyire megveti a nőt, amiért "kurvára nem az a nő vagy, aki kell nekem, te egy kibaszott műnő vagy, és kibaszottul fogalmad sincs róla, hogyan kell boldoggá tenni egy pasit", végül hozzáfűzi: "Kurvára sajnálom, hogy gyereket csináltam neked".

Gibsonnak egy most nyolchónapos kislánya született az orosz zeneszerzőnőtől, akit a nő állítása szerint szintén megütött akkor, amikor őt is úgy fejbevágta, hogy letört két koronája.

Dalton múlt hétvégén is meglátogatta exnejét és közös fiukat, de a szalag nem erre a látogatásra hivatkozik, a RadarOnline szerint februárban készült. Timothy Dalton nem kommentálta a felvételt.