Bűnösnek vallotta magát Charlie Sheen amerikai színész egy peren kívüli megegyezés részeként a felesége elleni támadásban hétfőn egy amerikai bíróságon. Az ítélet értelmében a színésznek börtönbe nem kell mennie, de harminc napot kell eltöltenie egy kaliforniai rehabilitációs központban. A színészt ezen kívül harminc nap próbaidőre ítélte a bíróság, és részt kell vennie egy 36 órás dühkitörés-kezelésen.

A "Két pasi és egy kicsi" című televíziós sorozat sztárja ellen a vádalku részeként ejtették a súlyosabb vádakat, és csak szabálysértés miatt kellett felelnie a felesége elleni tavaly karácsonyi támadással kapcsolatban. Felesége, Brooke Mueller akkor azt állította, hogy a színész rátámadt a Colorado államban található Aspen városában, késsel fenyegetve meg.

Az aspeni bíróság hétfőn harminc napos rehabilitációra ítélte a színészt, de nem kell rácsok mögé vonulnia, mert büntetését egy kaliforniai rehabilitációs központban töltheti le. Valószínű, hogy még ezt a 30 napot sem kell ott eltöltenie, mert idén már több hetet töltött el a kérdéses központban, és azt be fogják számítani. Ügyvédje mindenesetre közölte, hogy Sheen kedden megkezdi a "Két pasi és egy kicsi" legújabb részeinek forgatását. A színész és neje korábban már beadták a válókeresetet, amit azonban szünelteltettek a tárgyalás lezárultáig. Bár most már szabad lenne az út, sajtósa szerint inkább megpróbálják rendbetenni kapcsolatukat, már csak két közös fiuk kedvéért is.