A 16 éves énekesnő, aki ránézésre a kiöregedett Avril Lavigne helyén keletkezett vagány tinisztár-űrt kellene betöltse, nagy lendülettel veti magát a polgárpukkasztás műfajába, ami persze legalább olyan jó út a celebbé váláshoz, mint amit mi javasoltunk Szabó Zsófinak. Ennek jegyében egy új-zélandi rádiónak adott telefoninterjújában a pedofil papokhoz és a vibrátorához fűződő viszonyáról mesélt, és az ugyancsak hasonló korú tiniidolt, Justin Biebert fikázta.

"Gyerekkoromban katolikus neveltetést kaptam. Egyszer én is megdugtam egy papot... na, jó, csak viccelek!" - humorizált éretten a témával. Amikor szexuális segédeszköze iránti érzéseiről kérdezték, komolyan mérlegelt: "nem beszélget velem, szóval nem mondanám a legjobb barátnak. De nem vagyok kurva csak azért, mert maszturbálok, szóval bekaphatja, aki emiatt annak nevez. A nőknek igenis joguk kellene legyen az önkielégítéshez ugyanúgy, mint a férfiaknak. Ha ez most botrányosabb, mint ha egy férfi beszél arról, hogyan szerez örömöt magának, akkor valami baromi nagy baj van a világgal". A 16 éves énekesről, Justin "már az önéletrajzom írom" Bieberről meg egyszerűen fogalma sincs: "úgy értem, a nevét azért ismerem, mert állandóan előjön, de én inkább Led Zeppelint meg Beatlest hallgatok, szóval gőzöm nincs, ki ő" (alább az egész interjú, ha valaki nagyon ráizgult).

Bár azonos korú kolléganőjére, Miley Cyrusra már sokkal kevesebbért is egy emberként van kiakadva az amerikai szülők serege, Momsen a jelek szerint egyelőre büntetlenül borzolhatja a közvélemény idegeit akár sztriptíztáncosoknak praktikus persely-patacipővel is. Ami akár szerződésbe iktatott kötelezettség is lehet, ha valaki a botrányoktól szintén nem visszariadó Madonna lányának első ruhakollekcióját reklámozza.