A decemberben elhunyt színésznő édesanyja, Sharon Murphy zavarbaejtő részlettel szolgált a törvényszéki nyomozóknak: lánya halála után ő vette át a helyet a férfi ágyában - írja a TMZ.

A Los Angeles-i Halottkémi Hivatal most tette közzé a színésznő májusban elhunyt férje, Simon Monjack halálának ügyében készített jelentését, melyben azt írják, a nyomozókat egy “meg nem nevezett személy” kísérte be a Hollywood Hills-i ház hálójába, és “miközben átkutattam a fiókot, rámutatott Simon ágyának egyik felére, és azt mondta, ez az ő oldala”. A jelentés szerint az anyós azt is megerősítette a hatóságoknak, hogy az éjjeliszekrényen található gyógyszerek - melyeket Sharon Murphy és Sharon Monjack nevekre váltottak ki - szintén az övéi.

Monjack és Murphy a színésznő anyjával, Sharon Murphyvel élt együtt, lánya decemberi halála után pedig az anyós továbbra is a házban maradt vejével, akit "fiaként" szeretett. A jelentés a TMZ szerint nem sugall olyasmit, hogy az anyós és veje szexuális kapcsolatban is álltak volna egymással, bár a páros ilyen vádakat is kapott, amikor év elején egymás vállán sírva tunézták végig a beszélgetős műsorokat Murphy halála után.