A celebszakács saját bevallása szerint nem foglalkozik házasságon kívül született kisfiával: mint az Aktívnak nyilatkozva elmondta, most inkább az köti le, hogy következő gyereknek végre lányt szeretne. A tudósítás legszórakoztatóbb pillanata Papp Gergő műsorvezető felkonferálása volt, amelyben frappánsan összefoglalta az elmúlt hetek eseményeit: "újabb gyereke születik Kovács Lázárnak, és ezúttal a feleségétől!!!”.

A szakács ezután a kamerák előtt erősítette meg a hírt, hozzátéve, az eddigi két - illetve a szeretőjétől születettel együtt három - fiú mellé most már lányt szeretnének, de nem fogják előre megkérdezni a nemét. “Most nagyobb a boldogság, mint valaha” - tette hozzá elszántan villogó tekintettel és fogakkal Kovács. Az exszeretőjétől, Bíró Andreától született kisfiú már csak említésre sem méltó bonyodalom az újonnan virágba borult családi idillben, mint Kovács mondja mondja, nejével “ezt a dolgot" már rég megbeszélték, és "nem is foglalkozunk már vele. Ez a botrány csak még jobban összehozott bennünket”.

A gyereket szülő exszerető időközben a rendőrségnek állítólag beismerte, csak kitalálta, hogy megtámadták. Bár a rendőrség ezt nem erősítette meg a műsornak, mondván, még nyomoznak az ügyben, a szerető, Bíró Andrea telefonon az Aktívnak beismerte, hogy valóban hazudott.