David Beckham neve válóperes papírokra került, de nem dühös felesége indította a pert. A Hollywoodi sztárok ékszerésze, a 33 éves Shery Shabani válik férjétől, aki meg van róla győződve, hogy neje és a focista között intim viszony alakult ki.

A Radar Online megszerezte Shery Shabani bírósági papírjait, melyekben a nő tagadja, hogy bármi köze lett volna David Beckhamhez, és melyben eljárást indíttat kényszerképzetes férje ellen, aki nem egyszer kiabált vele a focista miatt: „Dühös vagy, mert ma van a születésnapod, és még nem kaptál SMS-t David Beckhamtől? Miért nem kéred meg, hogy küldjön a farkáról egy képet, te kurva?” – ilyen és ehhez hasonló dolgokat mondott a feldühödött férj, állítólag gyerekei füle hallatára.

Shabaniék nem csak az ékszerek kapcsán ismerik a focista családját: gyerekeik ugyanabba az iskolába járnak, ahová a Beckham család fiai. A nő azt állítja, a focista elmesélte neki, hogy Shabani megpróbálta leszorítani az útról kocsiját májusban, mert meg volt róla győződve, hogy felesége vele csalja. A focista szóvivője mindennek ellenére szűkszavúan nyilatkozott a Daily Mail-nek: „Mint a másik nemrég megjelent történet, ez is csak a fantázia szüleménye” – mondta a lapnak.