Friderikusz Sándor reményei szerint létrejöhet egy tárgyalás az RTL Klub és a TV2 programigazgatója között, írja a Blikk. A Megasztár zsűritagja, aki szombaton élő adásban szólította fel a nézőket, hogy álljanak ki a különböző időben sugárzott tehetségkutatókért, kijelentette, talán célt érhet a több tízezer támogatói email. „Telefonon beszéltem Péterrel, aki nagyvonalúan nem zárkózott el attól, hogy – legalábbis kettesben – leüljünk tárgyalni” – számolt be Friderikusz az RTL Klub programigazgatójának válaszáról.

„Kiss Péter, a TV2 programigazgatója szintén külföldön tartózkodik, de azt üzente, ő is nyitott a nézők számára legjobb megoldást megtalálni. Reményem szerint ez a beszélgetés – közösen vagy akár külön-külön a két programigazgatóval – e héten pénteken létrejöhet” – nyilatkozta Friderikusz, aki kifejtette, tisztában van azzal, hogy egy ekkora stábbal dolgozó műsor átmozgatása nem egyszerű feladat.

Kolosi Péter a lapnak elmondta, a tárgyaláson arról biztosan nem lesz szó, hogy az RTL Klub mozdítsa el az X-Faktort. Egyetlen kivétel lesz, ugyanis ezen a hétvégén vasárnap is leadnak egy műsort. A Bors értesülései szerint a TV2 pedig már fontolgatja, hogy pénteken adják a tehetségkutatójukat, ami a konkurencia programigazgatója szerint egyértelmű beismerése lenne annak, hogy a Megasztár megbukott.