A jelenleg épp kokainfüggősége miatt elvonókúrán lévő színésznő úgy gondolja, teljesen felesleges tovább viselnie az alkoholfogyasztást kiszűrő eszközt - írja a RadarOnline.com. “Lindsay az ügyvédjének, a tanácsadóinak, meg mindenkinek, aki csak meghallgatja, azért könyörög, találjanak valami megoldást arra, hogy lekerüljön róla a SCRAM-alkoholmonitor. Azt mondja, baromi kényelmetlen” - nyilatkozta a lapnak egy közelálló forrás.

Lohant a Betty Ford klinikán próbálják leszoktatni a kokainról, ami valóban nem alkohol, de már ötödik alkalommal van rehabon, és alkohol-monitort sem először visel. A jelenlegit szeptember óta kénytelen hordani, rögtön azután került rá, hogy kiengedték a börtönből. “Lindsay nem érti, miért kényszerítik ennek a viselésére, mikor önként jelentkezett az elvonóra, és a Betty Ford klinikán is tesztelik drogokra” - tette hozzá az ismerős.

A bírói döntés eredetileg azt írja elő, hogy a karkötőnek - melyet Lohan a bokáján visel - minimum október 22-ig, a következő bírósági meghallgatásáig kell a színésznőn maradnia, de a bíró ekkor sem köteles a levétel mellett dönteni.