A roma showman szerdán délben karambolozott az Andrássy úton, áldozatáról később kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett. Gáspár a felelősség elismerése és irategyeztetés után nem várta meg a mentőket, hanem gyalog távozott a helyszínről, most igazságtalannak tartja, hogy utólag segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják - írja a Bors.

A lap leírása szerint Gáspár belehajtott az előtte haladó BMW-be, majd az azt vezető 19 éves nővel együtt kiszállt és felmérték a - kb. 100 ezer forintra tehető - kárt. Ezután - mint az áldozat a Fókusznak elmondta - elismerte a károkozást, iratokat egyeztettek és névjegyet adott a fiatal nőnek, majd nem várta meg a mentőket, hanem távozott a helyszínről. “Csak ezután lettem rosszul. Amikor odaért a barátom, rendőrt hívtunk, mert szerettünk volna látleletet vetetni” - mondta el a fiatal nő a műsornak.

A rendőrök Gáspárt pár utcával arrébb találták meg, majd igazoltatás után bevitték, és most segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. A showman - aki hamarosan a Való Világ villából járhat majd a kihallgatásokra - azonban nem ért egyet a történtek alakulásával: “Igazságtalannak érzem, hogy meggyanúsítottak, mert a hölgynek nem volt semmi baja, míg ott voltam. Nem volt szándékomban segítségnyújtás nélkül elhagyni a helyszínt”.