horoszkóp

Gáspár Győző rendőrségi kihallgatásokra járhat a ValóVilág Villából

2010.11.05. 18:39
Hátulról hajtott bele egy BMW-be Gáspár Győző szerdán az Andrássy úton, a másik jármű vezetője, egy 19 éves nő könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítja a Való Világ 4. szériájába készülő Gáspárt, aki nyilatkozatában ellentmond a rendőrségnek, ugyanis azt állítja, a koccanás után azonnal kiszállt az autóból, és névjegykártyát cserélt a nővel. Gáspár Győző azt is tagadja, hogy a hatóságok igazoltatták. Az RTL Klub elítéli a showman viselkedését, amennyiben valóban segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt, de a Való Világ 4-ből nem rúgják ki, sőt, ha a baleset miatt el kell hagynia a villát, elengedik.

„Nem igaz, ami az újságokban megjelent" - jelentette ki magabiztosan a Velvetnek Gáspár Győző, amikor szerdai közlekedési balesetéről kérdeztük. "Egyszerű koccanás volt, hátulról belementem. A másik kocsiban ülő nő nem sérült meg, kiszálltunk, megbeszéltük a dolgot és névjegykártyát cseréltünk. Az igazoltatásról szóló rész szintén hazugság. Nem igazoltattak, a  rendőrökkel bementem a rendőrségre. Közel egy órát töltöttem ott" - mondta. "Meg van tupírozva a cikk”- utalt a Borsban megjelent információkra. „Tegnap is, ma is beszéltem a nővel, és ő is fel van háborodva. Soha nem ittam, soha nem drogoztam, nem volt semmilyen vérvétel se" - háborgott, majd kiemelte: az bántja a legjobban, hogy cserbenhagyásos balesettel vádolják. "Meg sem merném tenni, hogy ott hagyjam a helyszínt."

A másik jármű vezetője könnyebben megsérült

Ugyan Gáspár Győző hisztérikusan ragaszkodik saját verziójához, a rendőrség eljárást indított ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt. A BRFK Kommunikációs Osztályának közlése szerint a szerdai, Andrássy úti baleset akkor történt, amikor az Oktogontól a Bajcsy-Zsilinszky út felé haladó Gáspár Győző hátulról belement az előtte megálló BMW-be, amit egy 19 éves nő vezetett. „A baleset következtében a BMW 19 éves hölgy vezetője könnyű sérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai további ellátása érdekében kórházba szállították."

inx 02

"Az ütközést követően a 36 éves férfi a helyszínt elhagyta, néhány utcányira a baleset helyszínétől azonban a BRFK munkatársai feltartóztatták, igazoltatták, majd előállították a közlekedésrendészeti főosztályra, ahol segítségnyújtás elmulasztása bűntette elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták” – mondott ellent Gáspár Győzőnek a BRFK Kommunikációs Osztálya, amelytől azt is megtudtuk, hogy a showman gyanúsítotti kihallgatása során vallomást tett, amelyben tagadta, hogy elmulasztotta a segítségnyújtást.

Kifizeti az autó javításának költségeit

A rendőrség verziója ugyan nem, de a balesetet elszenvedő K. Emese változata egybevág Gáspár Győzőével. "Ott álltam a piros lámpánál, amikor láttam, hogy valaki belém fog jönni. Kiszálltam, és láttam, hogy a Győzi volt az. Megbeszéltük, hogy majd kifizeti a kocsim javíttatását, kaptam tőle egy névjegykártyát, megkérdezte, hogy vagyok, és elment. Utána ott maradtam, és hívtam egy rendőrt, mert szerettem volna dokumentálni a történteket, hiszen sosem lehet tudni, kiben lehet megbízni. A rendőröknek aztán megadtam a Győzi számát, mert nem tudtam megmondani a kocsija rendszámát. Azt nem tudom, hogy felhívták és bement-e vagy ők vitték-e be. Aztán engem bevittek a kórházba a mentősök, mert lett egy kis agyrázkódásom, meg megrándult a nyakam. Még nem vagyok túl jó állapotban, de már javulok. Ennek ellenére nem fogok Győzikére orrolni, ez bárkivel előfordulhat" - nyilatkozta készségesen a magát K. Emeseként megnevező nő, akinek telefonszámát Gáspár Győzőtől kaptuk meg.

Amikor a 19 éves nőt arról kérdeztük, hogyan lehet, hogy a rendőrség eljárást indított Gáspár Győző ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt, miközben mindketten azt állítják, nem hajtott el szó nélkül, K. Emese azzal érvelt: csak később kezdte rosszul érezni magát. "Nem tudhatta, hogy problémám van, mert tudtunk beszélni, csak pár perccel később kezdtem érezni, hogy nem vagyok teljesen magamnál" - mondta.

Elhagyhatja a villát

A BRFK Kommunikációs Osztálya arról nem közölt információkat, hogy Gáspár Győzőtől vettek-e vért a baleset után, a showman mindenesetre állítja, nem volt vérvételen. Arra a kérdésre, hogy a koccanása befolyásolhatja-e a részvételét az induló ValóVilágban, csak annyit felelt, nem biztos, hogy képes lesz végigcsinálni a műsort ilyen zaklatott lelkiállapotban, amit a médiavisszhang okozott. A kérdéssel az RTL Klubot is megkerestük, melynek szóvivője, Dobsi Adrienn elmondta, a csatorna is a lapokból értesült a balesetről, amely nem befolyásolja Gáspár beköltözését a ValóVilág Villába.

Mindannyian közlekedési balesetet okoztak
Mindannyian közlekedési balesetet okoztak

„Ha valóban segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt, akkor ez elítélendő, és Győzikének viselnie kell az ezzel járó következményeket. Ha az ügyét illetően meg kell jelennie bárhol, akkor természetesen elhagyhatja a villát.” Dobsi Adriennél arra is kerestük a választ, hogy nem érzi-e kínosnak az RTL Klub olyan hírességekkel – Gáspár Győző, Benkő Dániel, és a talán-műsorvezető, Stohl András - megtölteni a ValóVilág 4-et, akik közlekedési balesetet okoztak, ám erre a csatorna szóvivője csak röviden felelt: „Ez nem az a kategória, mint Benkő Dániel balesete, párhuzamot vonni ezek között nem szeretnénk.”