A 66 éves énekes és válófélben lévő 34 éves neje, Komár Erzsébet a válás mellett már munkaügyi perekben is áll, és az énekes állítólagos asszonyverése miatt sem zárult még le a rendőrségi eljárás - foglalta össze a Blikk. Komár ügyvédje, dr. Grespik “Szíriusz” László a lapnak kifejtette, a válófélben lévő nej igencsak megéri a pénzét, mivel most kizárólagos használatot is kérvényezett Komár házára, holott annak idején különvagyonnal léptek házasságra. Az asszony továbbá 3 millió forintot is követel az énekestől, mivel állítása szerint négyéves házasságuk idején titkárnőként dolgozott férjének, ennek keretében végezte a fellépések koordinálását, az ügyvezető szállítását, valamint fellépőruhájának vasalását is, mindezekért pedig minimálbér jár neki erre az időszakra. Grespik szerint mindezek mellett a nej állítólag felvette férje 6 millió forintos megtakarítását is, míg az énekes kórházban feküdt, holott ennek csak a felére lehetett volna jogosult.

Az énekes legnagyobb bosszúsága jelenleg, hogy a bontóper ideje alatt csak elvétve láthatja kislányát, Karolinát: mint mondja, előfordult, hogy neje néha napokra is nála hagyta a gyereket, de csak amikor épp volt munkája, és nem akart bébiszittert fizetni. Mivel azonban az asszony most megint munkanélküli, az énekes megint nem találkozhat a kislánnyal.

Grespik szerint egyébként a leggyanúsabb mozzanat az egész válóperben az, hogy a nő bántalmazásért jelentette fel férjét és távoltartási végzést kért ellene. Levezetése szerint ez azért képtelen vád, hisz “Laci köztudottan lobbanékony természetű, és kézenfekvő, hogy egy számító nő ebből tőkét kovácsol”.