A reklámból Nyuszómuszó férjeként ismert színész három hete hagyta faképnél Gregor Bernadett kedvéért valódi nejét, Gombás Mónika festőművésznőt. A szakítás oka állítólag részben az volt, hogy nem sikerült közös gyereket összehozniuk, de mint most Magyarné a Borsnak elmondta, ez nem igazán volt prioritás, legalábbis nála.

“Először is azt szeretném cáfolni, hogy gyermeket akartunk” - kezdte a lapnak adott tisztázó nyilatkozatát az elhagyott asszony, aki elmondta: már negyvenéves volt, amikor összejöttek a színésszel, neki már van is három felnőtt gyereke, igazából férje volt az, aki újabb babát szeretett volna. “Idősnek éreztem már magam ehhez, Attila kedvéért azonban belementem. A történtek fényében talán jobb is, hogy csak a próbálkozásig jutottunk”- véli a nő, aki szépnek se tartja magát Gregorhoz képest. “Azt mondanám, eddig pogácsát evett, most pedig megkóstolja a franciakrémest. Hát egye!” A korábbi hírek szerint az asszony visszavárja férjét, mégpedig egész pontosan jövő keddre, ehhez most még annyit tett hozzá, mindennél jobban szereti a férfit, de vannak kétségei: “Nem tudom, mi lesz, ha nem jön vissza. És most már azt sem, mi lesz, ha mégis”.

A Blikk eközben a franciakrémest szólaltatta meg, aki cáfolta a Bors korábbi állítását, miszerit már gyermeket is várna Magyartól. "Egészen biztosan nem vagyok terhes!" - üzente mindenkinek, akit ez érdekel.