A zsűri döntése értelmében Lakatos Yvette esett ki a péntek esti Megasztárból. Az élő adás első részében a versenyzők híres énekesekkel duetteztek :Tolvai Renáta Ganxta Zoleeval, Lakatos Yvette Bereczki Zoltánnal, Kállay-Saunders András Gáspár Lacival, Szíj Melinda Feke Pállal, Giorgio Dér Henivel, míg Kökény Attila az operaénekes Miklósa Erikával lépett fel.

A műsor másododik részében egymással énekeltek: Tolvai Renáta  Kállay-Saunders Andrást kapta partneréül, Szíj Melinda Kökény Attilát, Giorgio pedig Lakatos Yvette-et.

Ön szerint kinek kellett volna kiesni?

A nézők legelőször Kökény Attilát, Szíj Melindát és Tolvai Renátát juttatták tovább, az énekesek ezek után előadták Michael Jackson Heal The World című dalát, a szavazás pedig újraindult, a közönség pár percig ismét szavazhatott a három legkevesebb voksot kapott megasztárosra. A közönség végül Kállayt juttatta tovább, a zsűri pedig úgy döntött, hogy Tóth Ádám csajának kell mennie.

A műsor végén Friderikusz bocsánatot kért Bereczki Zoltántól, akinek produkcióját kemény szavakkal ítélte meg korábban: "Szerintem ezt a dalt Yvette elvitte, bármilyen furcsa. Tökéletesen énekelt, és most már a színpadon is otthon van. Tulajdonképpen nincs is mit igazítani. Zoli egyszer-kétszer hamis volt, de nyilván ez az izgalomnak tudható be. Azt akarom mondani, hogy ebben a mezőnyben nem biztos, hogy továbbjutott volna" - fogalmazott Friderikusz Sándor a duett után.