horoszkóp

Friderikusz szerint Bereczki Zoltán labdába se rúgna a Megasztárban

2010.11.20. 09:58 Módosítva: 2010-11-20 10:11:48

A zsűri döntése értelmében Lakatos Yvette esett ki a péntek esti Megasztárból. Az élő adás első részében a versenyzők híres énekesekkel duetteztek :Tolvai Renáta Ganxta Zoleeval, Lakatos Yvette Bereczki Zoltánnal, Kállay-Saunders András Gáspár Lacival, Szíj Melinda Feke Pállal, Giorgio Dér Henivel, míg Kökény Attila az operaénekes Miklósa Erikával lépett fel.

Lakatos Yvette Bereczki Zoltánnal énekelt duettet
Lakatos Yvette Bereczki Zoltánnal énekelt duettet

A műsor másododik részében egymással énekeltek: Tolvai Renáta  Kállay-Saunders Andrást kapta partneréül, Szíj Melinda Kökény Attilát, Giorgio pedig Lakatos Yvette-et.

Ön szerint kinek kellett volna kiesni?

 • 1565
  Giorgionak
 • 1230
  Szíj Melindának
 • 1151
  Kállay-Saunders Andrásnak
 • 991
  Jó volt a döntés, Lakatos Yvette-nek
 • 619
  Tolvai Renátának
 • 339
  Kökény Attilának

A nézők legelőször Kökény Attilát, Szíj Melindát és Tolvai Renátát juttatták tovább, az énekesek ezek után előadták Michael Jackson Heal The World című dalát, a szavazás pedig újraindult, a közönség pár percig ismét szavazhatott a három legkevesebb voksot kapott megasztárosra. A közönség végül Kállayt juttatta tovább, a zsűri pedig úgy döntött, hogy Tóth Ádám csajának kell mennie.

A műsor végén Friderikusz bocsánatot kért Bereczki Zoltántól, akinek produkcióját kemény szavakkal ítélte meg korábban: "Szerintem ezt a dalt Yvette elvitte, bármilyen furcsa. Tökéletesen énekelt, és most már a színpadon is otthon van. Tulajdonképpen nincs is mit igazítani. Zoli egyszer-kétszer hamis volt, de nyilván ez az izgalomnak tudható be. Azt akarom mondani, hogy ebben a mezőnyben nem biztos, hogy továbbjutott volna" - fogalmazott Friderikusz Sándor a duett után.