A TMZ információi szerint Palms Springsen tölti a Hálaadás-napi vacsorát baráti körben Michael Lohan és lánya.  A 24 éves Lindsay Lohan 15 órára távozhat a Betty Ford  intézetből, a Hálaadás-napját apjával tölti majd, akivel korábban beszélőviszonyban sem volt. Amióta Lindsay Lohan elvonón van, hetente kétszer is találkoznak apjával, aki a héten még saját autóját is kölcsönadta lányának.

Az este folyamán a színésznőnek vissza kell mennie a rehabilitációs intézetbe. “Dinával mindketten arra törekszünk, hogy ugyanazon az oldalon álljunk, és jó szülei legyünk Lindsay-nek. Helyre szeretnénk tenni a dolgainkat. Dinának is jó szülei voltak, nekem is jó szüleim voltak, de mindketten elveszítettük az apánkat” – mondta Michael Lohan. A Betty Ford klinikán zajló terápia során a családi problémák is terítékre kerülnek, így Michael Lohan és exneje, Dina is részt vesznek lányuk terápiáján.

A Hálaadás-napi vacsora jó alkalom arra, hogy apja és lánya a kapcsolatukon dolgozzanak. Michael Lohannek a válás óta feszült a kapcsolata exnejével és Lindsay-vel is, lánya azt is nyilatkozta, hogy apja miatt nyúlt a drogokhoz, apja pedig nemrég még pénzt akart csinálni lánya problémáiból, és el akarta adni a naplóját.


Lindsay Lohan a Los Angeles-i bíróság döntése szerint 2011. január 3-ig a Betty Ford klinikán marad a szeptemberi pozitív drogtesztje miatt.