A most már inkább seggéről híres örmény realtycelebet kamaszkorában mellei miatt cukkolta húga, Kourtney Kardashian – ilyen és ehhez hasonlóan fontos dolgok derülnek ki a Kardashian testvérek nemrég megjelent könyvéből, melyről a PopEaternek számoltak be.

„Kourtney cikizett, én meg csúnyának láttam a nagy melleimet. 11 évesen kezdtem menstruálni és nőiesedni. Mosdókesztyűvel dörzsöltem a mellem forró víz alatt, és Istenhez imádkoztam, hogy csak soha ne nőjenek nagyobbra! Kourtney meg csak mondta: ’olyan nagyok és csúnyák a melleid!’ Nagyon gonosz volt, pláne amikor melltartót kellett már hodranom. Akkor azzal jött: ’ki hord melltartót? Olyan undorító.’ Nagyon zavart” – mondta a lapnak Kim Kardashian, aki arról is beszámolt, valóban szeret randizni.

„Nem randizik baromi sokat, de odáig van a pasikért. Mikor újságot nézeget, mindig felkiált: ’Úristen, de jól néz ki ez a pasi! Én meg: ’Ugyan már’” – nyilatkozta nővéréről Khloe Kardashian.

A testvérek azt is megosztották a lappal, milyen tanulságot szűrhetnek le a fiatal lányok könyvükből: „Maradj hű önmagadhoz. Nincs midnenkinek olyan nagy családja, mint nekünk. Számunkra nagyon fontosak a családi értékek. Kicsit hülyén hangzik, hogy ’girl power’ de mi komolyan ezt képviseljük” – nyilatkozta Kim Karadshian.