Az örmény származású celeb a Playboynak valószínűleg nem vetkőzik többé, ha azonban művészetről van szó, az más. Ezért mutatta meg tavasszal a Harper's Bazaarban retusálatlan önmagát, és ezért vetkőzött most a W magazinban: testét csak némi kályhacsőezüst takarja, és így ez már művészet.

A W magazin idén már harmadik alkalommal jelentkezik "Art” tematikájú éves különszámával, így Kim Kardashian pucér fotóira rá lehet mondani, hogy valójában művészi aktok. Ezzel mindenki jól jár: Kardashian, aki örül, hogy művészfotókat ihletett, és az olvasó, aki műélvezet címén megkapja meztelen realityceleb-adagját.

A 29 éves Kardashian korábban már elsírta a sajtónak, mennyire megbánta 2007-es Playboyos meztelenkedését, melyre anyja beszélte rá. Többekben felmerült, hogy ezzel arra céloz, nem akar többet vetkőzni, de aztán rögtön áprilisban modellt állt a Harper's Bazaarnak.

Ön szerint milyen Kim Kardashian feneke?

Bár a novemberi W még nem jelent meg, az internetre már felkerült pár fotó a művészi aktok közül: az ezüst festékkel lekent testű Kardashian az egyik képen szemből mutatja meg magát (azaz hatalmas melleit), a másikon tekintélyes méretéről elhíresült hátsójával pózol. Mivel hosszú haján kívül csak a testfesték takarja, így tökéletesen kivehető mellbimbója, vagy akár még a libabőr is a sokat vitatott fenéken. A sorozathoz a magazin kétféle címlappal készült, amelyen Kardashian kétféle pózban látható, de az intim részleteket itt rövid szöveggel takarják: „Ez csak rólam szól…úgy értem rólad…úgy értem, rólam”.

A Wall Street Journal szerinta W egyértelműen azért választotta a pucér Kardashiant, mert 2010 első felében csökkentek az eladásai. A gazdasági szaklap szerint az idei ősz jelensége, a rengeteg meztelen ismertemberes címlap elburjánzása a nyomtatott sajtó válságának köszönhető, mivel a magazinok ezzel próbálják növelni az eladásokat. Így kerülhettek a Rolling Stone címlapjára a True Blood meztelen színészei, vagy ameztelen sportolónők az ESPN-be.