Chelsea Handler azt állítja, évek óta viccelődik Angelina Jolie-n, nem Aniston kedvéért kezdte a dolgot: az verte ki nála a biztosítékot, hogy Jolie a 2000-es Oscar Gálán testvérével, James Havennel csókolózott.

„Azóta röhögök Angelina Jolie-n, hogy smárolt a testvérével. Ha bármit is tanultam a balhéból, az az, hogy új vicceket kell írnom” – mondta Handler a Female Firstnek.

„Chelsea a legjobb dolog, ami Jennel történhetett. Chelsea nem fél megmondani az igazat, akkor sem, ha az fájdalmas. Jen arra kérte barátait, hogy ne beszéljenek arról, mi történt vele, Braddel és Angie-vel, de ez Chelseat nem érdekli. Szerinte Angelina arra használja a gyerekeket, hogy manipulálja a közvéleményt, és tönkretett egy gyönyörű házasságot. Chelsea nem tesz lakatot a szájára, ha tetszik Jennek, ha nem” – mondta egy ismeretlen forrás a PopEaternek.

Handler legutóbbi beszólásában egyébként egyáltalán nem a testvéri csókot emlegette: "Mindenki azt mondja, hogy 'hú, de dögös!'. Igen, olyan dögös, hogy ellopta valaki férjét, aztán őrülten jót keféltek, aztán megvagdossa magát ott, ahol tudja. 'Fiús lány vagyok, fiús lány vagyok, nincs sok barátnőm' - mondogatja, de nem, egy picsa vagy, ez az igazság. Egy nőnek legyenek barátnői, mert ha nincsenek, az azt jelenti, hogy gonosz. Én tudom" – mondta műsorában a stand-up-os, aki Anistonnal annyira jóban van, hogy nemrég együtt is nyaraltak Mexikóban.