Az amerikai stand-up komika, Chelsea Handler azzal kavart botrányt a napokban, hogy megjelent a YouTube-on az egyik műsorszáma, amiben perceken keresztül durván szidja Angelina Jolie-t. A színésznő hibája természetesen az, hogy öt évvel ezelőtt elszerette Brad Pittet nejétől, Jennifer Anistontól, aki Handler országos barátnője.

"Akárhány csecsemőt megmenthet annyi országban, amennyiben akar, kibaszottul nem hiszek neki. Azt mondja az interjúkban: 'Nincs túl sok barátnőm'. Hát azért nincs, mert egy hülye picsa, egy kibaszott kurva vagy" - foglalta össze sommásan véleményét a stand-up előadó Chelsea Handler egy hétvégi New Jersey-i műsorában Angelina Jolie-ról.

A kirohanás nem véletlen, magyarázatul szolgálhat rá, hogy Handler jó barátnője Jennifer Anistonnak, akitől öt évvel ezelőtt Angelina Jolie elszerette a férjét, Brad Pittet. A gyűlölethullám így könnyen lehet a barátnői összetartás eredménye. A Huffington Post úgy tudja, Handler és Aniston a hálaadást is együtt töltötték idén Mexikóban, Aniston pedig korábban Handler tévéműsorában, a Chelsea Latelyben arról viccelődött, hogyan szoktak ők ketten bevodkázva pasizni járni, amire a műsorig ugyan még nem volt példa, de majd sort kerítenek rá.

Mivel a komikus hűséges barátnő, nem is most először fakadt ki Angelina Jolie-ra. A hétvégi műsorszám a jelek szerint részét képezi állandó repertoárjának, egy augusztusi felvételen például kicsit más szavakkal, de a lényegét tekintve ugyanígy lekurvázta már Jolie-t. Igaz, akkor nem a gyerekek örökbefogadásáról kötött át a kemény beszólásra, hanem a színésznő szexualitásáról.

"Mindenki azt mondja, hogy 'hú, de dögös!'. Igen, olyan dögös, hogy ellopta valaki férjét, aztán őrülten jót keféltek, aztán megvagdossa magát ott, ahol tudja. 'Fiús lány vagyok, fiús lány vagyok, nincs sok barátnőm' - mondogatja, de nem, egy picsa vagy, ez az igazság. Egy nőnek legyenek barátnői, mert ha nincsenek, az azt jelenti, hogy gonosz. Én tudom" - vezette le akkor Handler.

Handler és Aniston viszonylag jogosan vádolják Jolie-t azzal, hogy ellopta Anistontól Brad Pittet, mert bár a pár évekig tagadta, idővel azért mindketten beismerték, hogy akkor jöttek össze, amikor Pitt még javában házas volt.

A Pitt-Aniston házaspár 2005 elején, a Mr és Mrs Smith című film forgatása után nem sokkal jelentette be, hogy különköltöztek. Akkor nagyjából az volt a hivatalos magyarázat, hogy kifulladt a kapcsolat, de ők barátságban válnak el egymástól. Azonan már akkor is több pletyka keringett arról, hogy valójában Angelina Jolie a válóok, aki Brad Pitt partnere volt a Mr és Mrs Smith című filmben, és aki a forgatás alatt elcsábította Aniston férjét.

Bár Jolie és Pitt sokáig tagadta, hogy bármi közük lenne egymáshoz, nem tudták sokáig elhitetni a dolgot a világgal. Többek között olyanok miatt, hogy Angelina Jolie egy denevér hamvait ajándékozta Brad Pittnek amulett gyanánt, "nincs köztük semmi, de egy kis jó szerencse sosem árt" alapon.

Aztán 2005 márciusára megjelentek a Brad Pitt és Jennifer Aniston újra együtt vannak pletykák , amelyek a történet folytatását ismerve alaptalanok voltak. A Mr és Mrs Smith bemutatójának idejére pedig Pitt és Jolie már össze is költözött, ami nem gátolta őket abban, hogy továbbra is tagadják, hogy együtt lennének.

A következő években Brad Pitt és Angelina Jolie elkezdett gyerekeket gyűjteni, míg Jennifer Aniston viszonylag sok férfit kipróbált, de egyik mellett sem tudott sokáig megmaradni. Ha további részletekre kíváncsi a Pitt-Jolie-Aniston sagából, monumentális, Jolie-Aniston összehasonlító cikkünket erre találja meg.