A didikirályként aposztrofált médiabohóc januártól állandó szereplője lesz a celebszivató műsornak. Majka és Rákóczi Ferenc mellett bíróként is fel fog tűnni, és lesznek olyan feladatok, amiket ő fog bemutatni a celebeknek – azaz Pákót főszerepben szivatják majd a műsorvezetők. "Pákó felejthetetlen poénokkal szórakoztatta a nézőket az Ezek megőrültek! első szériájában, ezért gondoltunk arra, hogy a műsor folytatásában hangsúlyosabb szerepet szánunk neki. A két műsorvezető, Rákóczi Feri ls Majka állandó partnere lesz. Hol bíróként fog feltűnni, hol övé lesz az elsőbbség, hogy bemutassa az őrült feladatok egyikét – mondta Koltay Tamás, a csatorna szóvivője a Borsnak.

Jövőre akár csömörünk is lehet Fekete Pákótól, mert a másik csatornán is képernyőre kerül jövőre, Delhusa Gjon párkereső műsorában az énekes inasát játssza majd. Egyelőre nem tudni pontosan, mikor adja le a csatorna a már leforgatott műsort.

A csatorna megvált a mélytartalmú mellek tulajdonosától, ám érdekes módon meghívták Geronnazzo Mariát és Baby Gabit is a műsorba. Geronazzo Maria a Blikknek elmondta, lételeme a hülyéskedés, és imádja a műsort.