Bár több híresség fejjel landolt a keblei között, mégsem vállalna fotózást a 19 éves, melleiről elhíresült egyetemista lány.

Nem kis dologgal büszkélkedhet a leendő óvónő: LL Junior és Ganxsta Zolee is óriási mellei közt landoltak, Dér Heni pedig a mellei közé is puszilt az Ezek megőrültek című szórakoztatónak szánt műsor Ne érj a cicihez játékában. Fokozódó népszerűség miatt arról kérdeztük Kisgyörgy Tímeát, meddig mutatná meg bájait. “19 éves, átlagos lány vagyok, az Ezek megőrültek című műsort nem azért vállaltam, hogy mutogassam magam, hanem azért, mert ez is egy munka. Nem vállalnék semmilyen aktfotózást, még szexis fehérneműben sem. Akkor sem, ha semmi nem látszódna” – mondta a hostesskedést továbbra is vállaló, 99-67-99 méretekkel rendelkező egyetemista lány.

" Anyukám féltett, de azt mondta, ameddig nem kell jobban levetkőznöm, addig ez rendben van" – válaszolta Kisgyörgy Tímea. Kérdésünkre, miszerint kivételeznek-e vele a tanárok, még nem tudott nyilatkozni, a vizsgaidőszak még csak most következik. "Egy-két adás van még hátra, amiben részt veszek, és nagyon friss még a szereplésem, így nem látom azt pontosan, hogy a népszerűségem a tanulmányaim hasznára válna" – tette hozzá a Dér Heni jelzője által ismertté vált hostesslány.

Kisgyörgy Tímea nem az egyetlen, aki a mellei miatt került a képernyőre, péládul a Bár 2.0 valóságshow-ban szereplő expornós Szalontai Ágnes is kifejezetten a mellei miatt vált híressé. Ő szívesen vállalt volna aktfotózást is, sőt a Playboy egyik címlaplánya akart lenni. A pornós múltja ellenére egyedül a pornó műfaját zárta ki az életéből.