Közel egy éve húzódik a Nadya Suleman és jelenlegi házának egykori tulajdonosa közti vita: Amer Haddadin azt állítja, a nő még mindig tartozik neki 450 ezer dollárral (95 és fél millió forinttal), és nincs más választása, mint megindítani a kilakoltatási eljárást - írja a TMZ. A tartozás utolsó határideje október elején járt le, a férfi most péntekig adott időt a rendezésre.

A nyolcasikrek szülésével hírhedtté vált, ismertségét pedig interjúkkal, fotósorozatokkal és valóságshow-hősnőként is eredményesen pénzre váltó Sulemannak “igenis van pénze, csak eltitkolja” - véli Haddadin.

Az Octomom néven is ismert Suleman nyolcasikreivel - valamint a korábbi kapcsolataiból született további 6 gyerekével - közel két éve lakik a Los Angelesből 25 mérföldre keletre fekvő, csendes, nyugodt, La Habra nevű kertvárosban lévő, négy hálószobás házban. A bevallottan Angelina Jolie-komplexusos nő minden gyereke mesterséges megtermékenyítéssel fogant, egyikük apjával sem tartja a kapcsolatot. A munkanélküli nőről rendszeresen jelenik meg a hír, miszerint elveszítheti a házát, ilyenkor mindig pornófilm-ajánlatokkal keresik meg, ezeket azonban egyelőre nem vállalta el. Ügyvédje egyelőre nem kívánta kommentálni a kilakoltatás hírét, csak annyit tett hozzá, hogy ügyfele jelenleg havi 4000 dollárt (kb 850 ezer forintot) törleszt a házért.