Gina és Kristóf a villába költözés előtt felmondta albérletét és állását, úgyhogy a végsőkig kéne küzdeniük a nyereményért: Gina azonban azt mondta, ha a párbajban férje alulmarad, ő is kivonul a rezervátumból.

„Ginának jobban át kellene gondolnia, mit tesz, nem kellett volna azt mondania, hogy feladja a játékot, ha a férje alulmarad a párbajban. Remélem, csak a pillanatnyi lelkiállapota miatt tört ki belőle ez a rossz gondolat” – mondta Gina testvére, Emőke a Borsnak.

„Nem véletlenül akartak bejutni, Kristóf kimondottan a fődííjra utazott. Szükségük lenne a nyereményre, mert egy kis házat szeretnének vásárolni. Mielőtt beköltöztek a villába, albérletben éltek. Semmilyen bevételi forrás nem várja őket idekint, mert a játék előtt Kristóf felmondta a területi képviselői munkáját, Gina ruhaüzletét pedig be kellett zárni. Ha nem ők hozzák el a fődíjat, akkor azonnal munkát kell keresniük” – tette hozzá a nő, aki szerint bármilyen helyzetbe is kerülnek, Gina nem menne vissza prostituáltnak.

„Bármennyire szükségük van a pénzre, Gina biztosan nem menne már vissza a testét árulni. Ez a része lezárult az életének, és férjhez is ment” – mondta Emőke.