Márki Zsuzsi meglepésnek szánta a Playboy képeket, de új pasija, VV Leonidasz teljesen kiakadt az aligruhás fotóktól és botrányt rendezett a fotózáson.

„Óriási botrányt rendezett, azt mondta, féltékeny, és elege van abból, hogy mindenki az én testemet bámulja. Közölte, hogy vagy felöltözök és elmegyek vele azonnal, vagy soha többé nem akar semmit sem tőlem. Én azonban maradtam. Nagyon fáj, hogy így történt. Tudta, hogy modellkedem, korábban is szerepeltem már férfimagazinokban, nem is értem, miért akadt ki ennyire. Elegem van belőle” – nyilatkozta a BorsnakValó Világból kizárt Zsuzsi.

„Természetes, hogy haragszom rá a fotózás miatt! Mert ugye ő folyamatosan beszól nekem és mindig mindenről van véleménye velem kapcsolatban, de neki nem mondhatok semmit. Nem is értem, hogyan gondolta, hogy elfelejti megbeszélni velem, ha levetkőzik. Reggel odavetette, hogy ja, akkor ő elment a Playboy fotózására. Mit gondolt? Szó nélkül hagyom? Nekem nem tetszik, hogy a kedvesem fotója pasik szobájának falán díszeleg és mocskos gondolatokat ébreszt. Ez nem való és nem túl nagy dicsőség” – válaszolt a lap megkeresésére Leonidasz.

A két VV versenyző kapcsolata már korábban is problémás volt, gyakran összevesztek, néha szakítottak: „Megalázott, összevissza beszélt, hogy mi nem vagyunk együtt, flörtölt egy másik lánnyal. Akkor kirúgtam, de utána rájöttem, hogy hiányzik. Titokban újra összejöttünk. Meglepetésnek szántam a Playboy-fotózást, de rémálom lett belőle” – mondta Zsuzsi.